31.01.2022
Bella Hadid a dezvaluit noi detalii despre problemele sale mintale: „Ma intorceam la oamenii care ma batjocoreau”

Bella Hadid este una dintre acele vedete care nu se sfiesc sa vorbeasca deschis despre problemele lor. Modelul a vorbit adesea public despre tulburarile mintale si perioadele proaste din viata. Iar, recent, Bella a vorbit despre dependenta sa de alcool. 

Cu o zi inainte, Hadid a vorbit, din nou, despre problemele sale mintale, copilarie si limitele personale intr-un podcast special  Victoria`s Secret Voices cu Amanda De Kadane. „Inainte, nu aveam absolut nici un fel de limite personale - nici sexuale, nici psihologice, nici emotionale, dar acum am invatat sa le construiesc”. Bella Hadid a adaugat ca intotdeauna a avut „un sentiment ca parerea ei nu conteaza”. 

„Am crescut inconjurata de barbati, unde mi s-a spus constant ca parerea mea este mai putin important decat a lor. Si acest lucru a avut un impact mare asupra psihicului meu. De-a lungul vietii mele, eu ma intorceam la oamenii care ma batjocoreau”, a impartasit Bella Hadid. 

Ajunsa la 55 de ani, Salma Hayek a impresionat cu un selfie la plaja fara strop de machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Prezentatoarea a intrebat-o pe model ce o ajuta sa ramana cu ratiunea lucida si sa nu alunece in abisul emotiilor. Iar Bella a spus ca secretul sau este foarte simplu: „In primul rand trebuie sa acordati mai putina atentie retelelor de socializare. Suna atat de banal, dar chiar te ajuta sa te concentrezi asupra ta si sa nu fii atent la vietile altora. Al doilea secret este psihoterapia, meditatia si exercitiile regulate. Este atat de simplu, dar functioneaza”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie