31.01.2022
Esti adepta a tinutelor sport-casual? Claudia Babs, poate fi ghidul tau in alegerea hainelor lejere ideale pentru tine. Vezi lista celor mai spectaculoase tinute realizate de iubita lui Dorian Popa - FOTO

Pentru zilele in care iti doresti ca comoditatea sa fie mai presus de toate, dar totodata stii ca stilul si imaginea ta este importanta noi iti sugeram sa treci cu ochiul la Claudia Iosif - cunoscuta ca Babs, unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Romania.  

Pentru ca anul 2022 a venit cu noi tendinte si actualitati in materie de moda, perfecte.md iti vine in ajutor si iti arata cele mai trendy tinute prezentate de Babs, iubita lui Dorian Popa.

Claudia Iosif, cu sase ani mai mare decat Dorian este designer vestimentar, iar multe dintre creatiile sale le etaleaza pe Instagram. Iubita lui Dorian creeaza haine sport pe care Dorian le poarta prin clipuri si aparitii publice.

Iata cateva tinute cu care nu vei da gres, vei arata impecabil, iar comoditatea iti va fi asigurata.

WOW! A fost lansat filmul documentar despre Iuliana Beregoi! In doar cateva ore „Cine sunt eu? Povestea unui vis” a adunat aproape 150 de mii de vizualizari pe Youtube: „Am plans atat de mult. M-am regasit in povestea ta” - VIDEO

Salopeta din catifea

Costum sport cu tenta eleganta

Costum Babydoll pink

Cu iubirea nu te pui! Vezi care sunt cele mai cunoscute amante ale presedintilor - FOTO

Costum sport din catifea

Costum cu decupaje 

Bella Hadid a dezvaluit noi detalii despre problemele sale mintale: „Ma intorceam la oamenii care ma batjocoreau”

Costum casual in nuante indraznete 

Costum pentru sezonul rece

Fluffy set

Animal print jumpsuit

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie