18.01.2022
Georgina Rodriguez a dezvaluit singurul lucru pe care il regreta in relatia cu Cristiano Ronaldo: „Asta e partea care este cea mai grea”

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo sunt intr-o relatie din 2016, iar viata femeii de 27 de ani s-a schimbat radical de atunci, in bine.

Georgina Rodriguez lucra intr-un magazin de haine cand s-a cunoscut cu fotbalistul lui Manchester United, insa acum totul s-a schimbat si partenera lui Cristiano Ronaldo a devenit imaginea mai multor branduri de lux.

I-au spart masina si i-au furat bunuri in suma de 4 mii de dolari. Apelul disperat al unui model, dupa ce a fost pradata de hoti - FOTO

„Inainte, vindeam genti. Acum, le colectionez”, a sintetizat Georgina Rodriguez schimbarea majora din viata sa.

Totusi, Georgina Rodriguez a recunoscut ca are si un regret si ca exista un mare dezavantaj in a fi partenera unei persoane cu atat de multa notorietate cum este Cristiano Ronaldo.

Concret, Georgina Rodriguez a recunoscut ca regreta ca nu poate iesi cu Cristiano Ronaldo in public atunci cand isi doreste.

Tany Vander si-a marit fesele! Bloggerita insa nu este complet multumita de rezultat: „Nu e ceea ce mi-am imaginat, e bine cand nu ai asteptari totusi” - VIDEO

„Asta e partea care este cea mai grea din relatia cu Cristiano, sa nu poti merge la un magazin, asa cum o fac toate cuplurile. Asta imi lipseste foarte mult.

Uneori, ma gandesc ca e minunat sa avem atatea lucruri frumoase, insa e greu sa nu te poti duce pur si simplu la un bar. Trebuie sa organizam mereu totul minutios, pentru ca oamenii sa nu ne deranjeze.

Nu putem sa ne ducem nici macar sa ne luam copiii de la scoala. Am pierdut multe lucruri pe care le aveam in trecut si cu care eram obisnuita”, a spus Georgina Rodriguez, intr-un interviu acordat El Mundo.

Rita Ora si-a uimit fanii cu pozele in care apare alaturi de mama ei: „Am crezut ca e sora ta!” - FOTO

In acelasi timp, Georgina Rodriguez a recunoscut ca traieste o viata de ”basm”, insa nu uita de unde a plecat.

„Datorita lui Cristiano, viata mea e ca un vis, dar e foarte important sa nu uit de unde am plecat. Stiu ce inseamna sa n-ai nimic, acum stiu si ce inseamna sa ai totul”, a recunoscut Georgina Rodriguez.

Articole din aceeasi categorie