21.02.2022
„Genunchi insangerati”. Dua Lipa - imagine cu ranile de pe picioare dupa un concert live: „Ai dat totul in acest turneu!” - FOTO

Arta cere sacrificii. Dua Lipa a facut publica o imagine cu genunchii juliti, dupa cel mai recent concert pe care l-a sustinut in cadrul turneului Future Nostalgia. Dua s-a ales cu rani, dupa dansurile intense de pe scena. 

Cantareata si compozitoarea in varsta de 26 de ani a distribuit un set de fotografii pe contul ei de Instagram: „Genunchi insangerati”, a explicat ea in descriere. 

Cum se mentine in forma moldoveanca Cristina Ich. Vedeta si-a dezvaluit secretele

Ulterior, artista a dat hainele de scena pe unele lejere. Dua Lipa a iesit la o plimbare intr-o jacheta fara maneci, bej inchis, deasupra unui tricou cu maneca lunga, contrastand tonurile mai deschise cu o fusta maxi lunga, neagra, care prezenta numeroase insertii metalice, si cu cizme cu platforma, toate acestea accesorizate cu o poseta sic Balenciaga si o sapca de baseball.

Autoarea hitului „Don’t Start Now” si-a anuntat turneul de sustinere a filmului „Future Nostalgia”, lansat in 2020, de luni bune. Spectacolele erau initial programate sa aiba loc doar in Regatul Unit si Europa. Dar tot orarul a fost dat peste cap din cauza pandemiei.

Asa ca a sustinut un concert virtual numit Studio 2054, in noiembrie 2020, iar productia a fost bine primita de critici.

De nerecunoscut! Sotia lui Morgenstern s-a transformat intr-o roscata frumoasa! Vezi cum arata acum Dilara - FOTO/VIDEO

Dupa luni de planificare, turneul Future Nostalgia a inceput oficial in februarie 2022, cu un spectacol la FTX Arena din Miami.

Artisti precum Megan Thee Stallion, Tove Lo si Caroline Polachek o insotesc pe Dua Lipa in concertele sale.

Regina Elisabeta, prima reactie dupa ce s-a aflat ca e bolnava de Covid-19: „Stiu ca oamenii vor fi alaturi de mine”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie