21.02.2022
Cum se mentine in forma moldoveanca Cristina Ich. Vedeta si-a dezvaluit secretele

Cristina Ich a dezvaluit secretele sale in materie de frumusete si silueta. Vedeta reuseste sa se mentina intr-o forma de zile mari printr-o metoda mai putin stiuta.

Cristina Ich a dezvaluit secretul siluetei sale. Vedeta, in varsta de 35 de ani, arata cat se poate de bine si se mentine intr-o forma de zile mari. Pe langa un chip angelic, vedeta se poate mandri cu un corp de invidiat. In ceea ce priveste dieta si stilul de viata, bruneta a dezvaluit ca nu face ceva in mod special.

Cristina Ich, despre cum reuseste sa se mentina in forma

De-a lungul timpului, admiratoarele vedetei s-au intrebat cum reuseste sa se ocupe de responsabilitatile zilnice, dar sa se si mentina in forma . Ei bine, Cristina Ich a dezvaluit intr-un interviu pentru playtech secretul sau. Potrivit acesteia, nu face sport aproape deloc deoarece timpul nu ii permite. Ba mai mult, se pare ca vedeta nu tine nici diete speciale pentru o silueta de invidiat, iar mesele ei sunt la o distanta semnficativa de timp.

„Nu fac sala, pentru ca nu am timp de asa ceva. Mananc o data la 12 sau la 16 ore si cam atat. Mananc orice, nu ma abtin de la nimic. La piele seman cu mama, dar, la corp, nu. Am o mama foarte frumoasa, recunosc. Sincer, imi mai doresc sa ma mai ingras, ca sa arat cum eram in timpul sarcinii, insa nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 si un pic de kilograme”, a povestit Cristina Ich, acum ceva timp, pentru playtech.ro.

Este intr-o relatie si se considera o persoana implinita! Vezi ce admira cel mai mult solistul trupei „The Motans”, Denis Roabes, la o femeie, dar si care este notiunea fericirii din perspectiva sa - INTERVIU

Cristina Ich a sustinut ca isi doreste chiar sa acumuleze cateva kilograme in plus. Vedeta a spus ca isi doreste sa revina la greutatea din timpul sarcinii, insa stilul de viata agitat nu ii permite sa se tina de un program strict. Cu toate acestea, Cristina este mandra de trasaturile mostenite de la mama sa, fiind o adevarata norocoasa.

„Cine te place ramane alaturi de tine”

In urma cu ceva timp, Cristina Ich a dezvaluit ca este o fire impulsiva si nu isi poate schimba caracterul. Vedeta a declarat in repetate randuri si pe retelele de socializare ca nu tolereaza sa „fie calcata de coada”, moment in care reactioneaza imediat.

„Cine ma place, ramane langa mine. Cine nu, ma injura: pitipoanca, la, la, la, la, la, terminata, penibila. Cine te place ramane alaturi de tine, cine nu, nu. Nu am ce sa dau explicatii. Daca mi se pare unul ca a sarit calul, la fel o sa fac, mai rau. Pentru ca asa sunt eu. Eu sunt un om impulsiv, lipsit de diplomatie si asa o sa fac tot timpul. Asta e caracterul, nu o sa-l schimb. Daca ma enerveaza cineva, iese Moldova din mine!”, a mai spus vedeta.

Tineri si nelinistiti. La cati ani s-au casatorit si cum aratau sotii Maxian in ziua nuntii. Vezi fotografia publicata de Tatiana in mediul online - FOTO

Articole din aceeasi categorie