21.02.2022
De nerecunoscut! Sotia lui Morgenstern s-a transformat intr-o roscata frumoasa! Vezi cum arata acum Dilara - FOTO/VIDEO

Dilara Zinatullina, in varsta de 21 de ani, a experimentat maxim cu aspectul sau. De data aceasta tanara a optat pentru schimbarea nuantei parului in una mult mai indrazneata si aprinsa. 

Acum Morgenstern si sotia sa Dilara Zinatullina locuiesc in Dubai. In ciuda acestui fapt, cantaretul continua sa dea concerte, iar bloggerita - sa comunice cu publicul ei pe Instagram.

Recent, ea a uimit comunitatea de pe Instagram, dar si de pe TikTok cu mai multe filmulete si poze uimitoare in care apare - roscata.

Se pare ca internautii au fost impresionati de noul look al Dilarei si au scris: "Bestia"; "Atat de luminosa a devenit"; " Mica Sirena;  bombastica", au scris ei.

Videourile sale au acumulat aproape 4 milioane de vizualizari in mai putin de o zi.
 Tineri si nelinistiti. La cati ani s-au casatorit si cum aratau sotii Maxian in ziua nuntii. Vezi fotografia publicata de Tatiana in mediul online - FOTO

Este intr-o relatie si se considera o persoana implinita! Vezi ce admira cel mai mult solistul trupei „The Motans”, Denis Roabes, la o femeie, dar si care este notiunea fericirii din perspectiva sa - INTERVIU

Sursa FOTO/VIDEO: TikTok, Instagram

Articole din aceeasi categorie