28.01.2022
Gaseste diferentele! Fanii nu au recunoscut-o pe Kourtney Kardashian fara Photoshop - FOTO

Surorile Kardashian sunt adesea acuzate ca recurg la Photoshop in mod excesiv, dar fetele nu s-au oprit niciodata din a-l folosi. Desigur, acestea fac mari eforturi pentru a arata tuturor un corp perfect, dar fiecare stie ca idealul este doar in fotografii.

Recent, cea mai mare dintre surorile Kardashian, Kourtney, a fost vazuta pe platourile de filmare. In timp ce vedeta a pozat in tinute indraznete si seducatoare, nici paparazzi nu au pierdut timpul. Acestia au surprins-o asa incat fanii nu o recunosc absolut deloc pe Kourtney.

Kourtney isi arata adesea corpul pe pagina ei de Instagram, asa ca se poate observa cu siguranta o diferenta destul de mare.

Iuliana Beregoi a lansat prima sa piesa in limba rusa! In videoclip s-a filmat una din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

Toamna trecuta, Kourtney Kardashian a anuntat ca se casatoreste cu muzicianul Travis Barker. In decembrie 2020, Courtney si Travis, care erau vecini si prieteni apropiati, au starnit zvonuri precum ca ar forma un cuplu. Mai tarziu, in februarie 2021, ei si-au anuntat oficial relatia pe Instagram postand o fotografie.

La doar 14 ani a cucerit varful muntelui Kilimanjaro! Afla de la tanarul Tudor Dumbraveanu ce pregatire presupune o astfel de expeditie, dar si care a fost cea mai mare provocare cu care s-a confruntat - FOTO

Kourtney Kardashian este o personalitate TV americana, bussineswoman, model si autor. Din anul 2007, ea impreuna cu familia ei apar in serialul „Keeping Up With The Kardashians”.

Bat clopote de nunta pentru interpreta Diana Stoica! Dupa 5 ani de relatie, tanara a fost ceruta de sotie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie