28.01.2022
Bat clopote de nunta pentru interpreta Diana Stoica! Dupa 5 ani de relatie, tanara a fost ceruta de sotie - VIDEO

Dupa cinci ani de relatie, interpreta Diana Stoica a fost ceruta de nevasta. Iubitul ei Dan a hotarat sa o surprinda cu un inel de logodna, iar ea nu a stat mult pe ganduri si a pornit deja in cautarea rochiei de mireasa. 

Diana Stoica este in culmea fericirii alaturi de logodnicul ei, iar acest lucru il confirma ultimile evenimente din viata celor doi. 

„Totul a fost foarte spontan. Am iesit cu prietenii in oras si stand la masa am auzit pe fundal melodia mea Tot astept , o melodie despre iubire, despre cum fata vrea maritata si ma gandeam ca administratia a pus piesa, ca mai apoi sa vad ca din spatele meu a aparut Dan cu un buchet mare de flori ingenunchiat.”  isi aminteste ea.

Emilian Cretu, in rol de tatic! Vezi cum se pregateste actorul de aparitia pe lume a fetitei sale - VIDEO

Interpreta a mentionat ca se bucura ca a fost un moment spontan si cat se poate de real. 

Diana spune ca isi doreste o rochie de mireasa mai deosebita, asta deoarece presupune ca si nunta va fi una mai speciala. „Imi doresc ca sa fie multi colegi de scena de ai mei. Vreau un local cu terasa, cu multa iarba, evident in sezonul cald. Deocamdata nu avem o data concreta, nici macar nu stim daca reusim anul acesta insa si situatia pandemica ne pune pe ganduri.”  spune ea. 

2022 - Anul feminitatii. Ce au de facut femeile in aceasta perioada si ce le recomanda astrologul Corina Leonte : „Iubirea de sine ar insemna intai de toate grija fata de sine pe patru planuri: emotional, fizic, spiritual si intelectual.” - VIDEO

Galben, portocaliu si roz - cele mai actuale culori ale anului! Fondatoarea Mia Bella, Alina Cebotari iti spune ce trebuie sa porti in 2022: „Anul acesta este important sa evadam din rutina” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie