28.01.2022
Iuliana Beregoi a lansat prima sa piesa in limba rusa! In videoclip s-a filmat una din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

Interpreta Iuliana Beregoi bucura fanii sai cu o noua piesa, aceasta se numeste „Vokrug tebya” si a adunat deja mii de vizualizari.

Te-ai obisnuit sa o asculti cantand piese in limba romana, insa tanara interpreta nu are limite, aceasta a decis sa lanseze o piesa in care o poti auzi cum canta in limba rusa. 

Galben, portocaliu si roz - cele mai actuale culori ale anului! Fondatoarea Mia Bella, Alina Cebotari iti spune ce trebuie sa porti in 2022: „Anul acesta este important sa evadam din rutina” - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Iuliana a scris ca melodia este de fapt varianta rusa a cunoscutului ei hit „Gucci si Prada” care a reusit sa adune aproape un milion de vizualizari pe Youtube.

In videoclip s-a filmat cunoscuta bloggerita Marinela Bezer care are o comunitate de peste 410 mii de abonati pe Instagram.

„Wow! Suna foarte bine piesa si videoclipul e superb! Felicitari Iuliana!”, „Mi-a placut foarte tare piesa. Am avut asa o impresie ca sunt in cosmos unde este frig.”, „Iuliana esti o fata minunata cu o voce minunata.”, „Este cea mai frumoasa piesa.”, au fost cateva din comentariile primite pe canalul de Youtube.

Bat clopote de nunta pentru interpreta Diana Stoica! Dupa 5 ani de relatie, tanara a fost ceruta de sotie - VIDEO

Piesa a reusit deja sa cucereasca publicul, astfel, aceasta a adunat mii de vizualizari din partea internautilor.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Articole din aceeasi categorie