06.02.2022
Gafele pe care au putut le faca vedetele in emisiuni live sau concerte. Cu greu te abtii sa nu razi - VIDEO

Exista ceva ce place oricui la o emisiune sau la un spectacol care se desfasoara in direct - orice se poate intampla in timpul live-ului. Acesta este ceea ce le face atat de incitante si unice.

Odata cu emotiile celebritatilor de a-si etala talentele in direct vine si riscul de aparitie a unor probleme jenante si a unor intamplari care starnesc rasul, ceea ce le face greu de uitat. Nici macar cei mai experimentati artisti live nu sunt imuni la gafe, din cauza internetului care pastreaza cu grija toate secventele care ii pun intr-o lumina proasta. Iata o selectie cu cateva dintre gafele petrecute ii emisiuni sau concerte live!

La Premiile Oscar, John Travolta a pronuntat un nume total gresit

In mediul actual de pe retelel sociale, orice poate deveni meme, dar nu se intampla adesea ca o celebritate sa devina virala si sa castige atat de multe vizualizari precum John Travolta cand a pronuntat gresit numele Idinei Menzel la Oscarurile din anul 2014.

Nimeni nu se astepta ca tocmai el sa spuna ca interpreta piesei „Let It Go” se numeste „Adele Dazeem”. Asa au aparut nenumarate parodii, inclusiv „Generatorul de nume Adele Dazeem” care permite utilizatorilor sa-si „Travolteasca” numele.

Anda Adam si Victor Slav, impreuna! Cum a decurs intalnirea dintre cei doi

Heidi Klum isi pune un sutien de milioane de dolari

Sutienul Victoria's Secret Fantasy a fost purtat de Heidi Klum pentru prima data la prezentarea de moda televizata din 2001 a companiei de lenjerie intima. Doi ani mai tarziu, Klum a avut o aparitie live la „The Tonight Show” a lui Jay Leno, in timpul careia trebuia sa prezinte sutienul Fantasy, precum si lenjeria intima asortata, care valorau 11 milioane de dolari.

Klum a decis sa-si demonstreze talentele, iar sutienul s-a rupt. Invitatul Martin Short si gazda Jay Leno s-au straduit s-o acopere, sa-i prinda sutienul, dar au renuntat. In cele din urma, au luat o pauza publicitara si au reparat sutienul.

Katy Perry a alunecat pe scena si... acolo a ramas

La inceputul carierei ei, cantareata piesei „I Kissed A Girl”, Katy Perry a devenit faimoasa si pentru un moment live la Los Premios din 2008.

Perry s-a scufundat intr-un tort gigantic, real. Acoperita de glazura, a cazut pe scena alunecoasa si nu s-a mai putut ridica nici macar cu ajutorul chitaristului ei.

Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut. Primele imagini au fost facute publice - VIDEO

Pelerina Madonnei n-a cooperat

Madonna este cunoscuta pentru show-urile live cele mai elaborate, dar, in timpul Brit Awards 2015, a avut mari probleme din cauza unei pelerine. A vorbit despre acel incident si a explicat ca a fost o cadere destul de dura de pe scari si s-a lovit la cap. Din fericire, stia cum sa procedeze in cazul unei caderi. A reusit sa se ridice imediat si sa-si termine melodia.

Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie