06.02.2022
Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut. Primele imagini au fost facute publice - VIDEO

Arnold Schwarzenegger este Zeus in teaserul publicitar pentru Super Bowl al BMW. Misterul proiectului Zeus a fost dezvaluit. Recent, starul Terminator a folosit Twitter pentru a lansa un afis simulat pentru un film cu Zeus, cu el insusi in rolul celebrului zeu grec.

Schwarzenegger nu a dezvaluit pentru ce era proiectul, desi multi au speculat ca ar putea fi pentru o reclama pentru Super Bowl, scrie Movie Web.

Anda Adam si Victor Slav, impreuna! Cum a decurs intalnirea dintre cei doi

Acum, BMW USA a dezvaluit o noua reclama video care il prezinta pe Arnold Schwarzenegger in rolul lui Zeus care incearca sa comande o bautura intr-o cafenea. Videoclipul este un teaser pentru o reclama pentru Super Bowl pe care compania o va dezvalui la marele eveniment din 13 februarie.
Vom avea mai multe de vazut despre Schwarzenegger in rolul lui Zeus, dar acest nou teaser ofera un raspuns la acest proiect misterios. Puteti urmari teaserul mai jos.

 

In videoclip, barista nu pare sa pronunte corect numele lui Zeus, ceea ce l-a determinat pe Schwarzenegger sa-l invete cum sa-l spuna corect. Odata ce isi da seama cu cine vorbeste, barista intreaba daca este ca „zeul grec al fulgerului”, la care Arnold raspunde: „Este exact asa”.

Horoscop 6 februarie 2022. Investitii importante si schimbari in plan profesional pentru majoritatea zodiilor

Vazandu-l pe Arnold Schwarzenegger imbracat in Zeus, multi fani au intrebat cand va fi facut filmul King Conan. Multi dintre fanii actorului privesc inapoi la filmele sale Conan the Barbarian si Conan the Destroyer ca fiind doua dintre cele mai memorabile filme din primii ani ai carierei lui Scwharzenegger. Decenii mai tarziu, unii fani vor sa-l vada reluand seria ca un Conan mai in varsta pentru filmul King Conan.

Nu este nimic oficial in lucru in ceea ce priveste Regele Conan , dar asta nu inseamna ca Schwarzenegger nu este ocupat. In 2019, a revenit la una dintre cele mai populare francize ale sale jucand in Terminator: Dark Fate alaturi de Linda Hamilton. De asemenea, isi da vocea personajului principal din serialul animat pentru copii Superhero Kindergarten , pe care l-a dezvoltat impreuna cu Stan Lee inainte de moartea creatorului Marvel.

Eva Timus, la cinci ani dupa ce a impresionat la „Romanii au talent” - a semnat cu casa de discuri „Global Records”

Articole din aceeasi categorie