05.02.2022
Anda Adam si Victor Slav, impreuna! Cum a decurs intalnirea dintre cei doi

Victor Slav si Anda Adam au fost impreuna acum zece ani, iar recent au fost impreuna in platourile emisiunii „Bravo, ai stil!", de la Kanal D. Cu toate acestea, filmarile la care au participat cei doi nu au fost ciudate, iar fostii iubiti nu s-au simtit stanjeniti ca lucreaza impreuna, mai ales ca au mai avut si alte intalniri. 

Victor Slav si Adam Adam au dovedit ca sunt doi oameni maturi, dupa ce au filmat impreuna pentru emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cei doi au fost impreuna pana in 2012, dar de atunci au trecut zece ani, iar intre Victor si Anda nu exista resentimente. 

Invitat la emisiunea „theXclusiv”, Victor Slav a fost intrebat daca i-a fost ciudat sa imparta platoul cu fosta sa iubita, dar el a recunoscut ca el si Anda s-au mai intalnit cu alte ocazii, iar totul a decurs perfect normal. El a subliniat ca cei zece ani care au trecut de cand s-au despartit inseamna o perioada lunga,iar el si Anda au avut copii si au divortat de alti oameni intre timp. 

Denis Roabes, solistul de la The Motans - dezvaluiri despre suferinta din copilarie: „Mi-au lipsit unele lectii”

„Nu mi-a fost ciudat deloc chiar, pentru ca ne-am mai intalnit pana in momentul acesta! Ne-am mai intalnit la filmari de Revelion si asa mai departe. Nu este nicicum, suntem doi oameni ce nu mai suntem impreuna de 10 ani, doi oameni normali, care, intre timp, s-au casatorit, au facut copii, au divortat, e o viata de om in astia 10 ani. Unii dintre noi au lansat melodii, hit-uri si asa mai departe, deci nu e nicicum!”, a spus Victor Slav, la emisiunea online „theXclusiv”.

Victor Slav si Anda Adam au fost impreuna timp de patru ani, din 2008 pana in 2012. Relatia s-ar fi incheiat pentru ca prezentatorul TV ar fi fost deranjat ca Anda acorda mai multa atentie carierei sale. Victor si-ar fi dorit copii si sa se casatoreasca, dar cantareata nu ar fi fost pregatita pe atunci.

Eva Timus, la cinci ani dupa ce a impresionat la „Romanii au talent” - a semnat cu casa de discuri „Global Records”

Articole din aceeasi categorie