06.02.2022
Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Sotii Maxian nu pierd timpul. Acestia au decis sa-si bucure fanii cu o noua piesa interpretata in limba rusa. Pe langa melodie, Tatiana si Ilie au decis sa realizeze si un videoclip pe masura.

Tatiana a anuntat pe pagina sa de Instagram ca in viitorul apropiat va fi lansata piesa, dar si un videoclip. „Dragilor, va prezentam teaserul la noua noastra piesa, foarte curind va fi gata si videoclipul. Un cadou minunat de ziua indragostitilor, o adevarata bijuterie, savurati si voi din aceasta euforie.”

 

Filmarile pentru videoclip au avut loc in Desertul Safari din Dubai. Din cate se poate observa, Tatiana a purtat in cadrul filmarilor o rochie argintie, eleganta si pana in pamant. Ilie a fost adeptul unui stil casual, dar care totusi se potriveste perfect cu cel al Tatianei.

Teaserul a adunat deja aproape 4 mii de aprecieri din partea internautilor, dar si multe comentarii de sustinere si incurajare. „Abia astept videoclipul”, „Artik si Asti de Moldova”, „Bravo si multe realizari frumoase”, au scris cativa fani.

Horoscop 6 februarie 2022. Investitii importante si schimbari in plan profesional pentru majoritatea zodiilor

Tatiana, bloggerita si sotia interpretului Ilie Maxian, este una dintre femeile de succes din showbizul de la noi, cu aproape 150 de mii de urmaritori, care merita toata admiratia atat pentru activitatea ei pe scena, cat si pentru ceea ce face acasa. E frumoasa, talentata si la felul cum arata, e greu de crezut pentru multi ca Tatiana este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Cine este Emanuel Ion de la „Romanii au talent” sezonul 12. Tanarul nevazator a primit primul Golden Buzz din partea Andrei

Eva Timus, la cinci ani dupa ce a impresionat la „Romanii au talent” - a semnat cu casa de discuri „Global Records”

Articole din aceeasi categorie