22.12.2023
Fundatia Premier Energy Moldova, tot mai aproape de copiii din tara! Mai multi micuti au avut ocazia sa-l vada pentru prima data in realitate pe Mos Craciun - VIDEO

Mos Craciun a pornit deja sa imparta daruri copiilor din tara. O fundatie de caritate de la noi a adus bucurie pe chipul mai multor copii de la noi care au fost eroii unei campanii. Despre ce este vorba afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfeta.

Nadejda Capbatut a mentionat: „Ne-am propus sa mergem la 1600 copii, asa incat sa ii bucuram pe cat mai multi copii din Republica Moldova. Pentru unii dintre ei Mos Carciun e pentru prima data, dar noi incercam sa fim alaturi de ei si sa le oferim tot sprijinul si ajutorul nostru”.

Olga Mihuc, mama unuia dintre copii prezenti a dezvaluit: „L-au vazut pe Mos Craciun in realitate, este ceva foarte frumos si multa stima si respect celor care aduc bucuria copiilor nostri”.

Un alt beneficiar a adus multumiri intregii echipe:„Multumim pentru tot, din tot sufletul, avem 4 copii”.

Natalia Barbu a revenit la Chisinau! Ce a adus-o acasa pe frumoasa interpreta - VIDEO

Nadejda Capbatut a aduagat: „Mos Craciun le-a adus cadouri, bomboane, produse de igiena, cutii personalizate. Le-am pregatit cate o cutie individuala, iar acolo au cate o plapuma, un termos, niste fructe astfel incat sa simta feeria sarbatorilor de iarna”.

Unul dintre eroii campaniei este Tatiana. Femeia are 4 copii si ii creste singura.

„Un pic e cam trist, dar viata merge inainte, sotul a decedat in urma cu 4 luni”, a mentionat Tatiana.

Ea a fost desemnata „Femeia Anului 2023”, conform revistei Aquarelle! Cine este vedeta - VIDEO

Desi dorintele copiilor sunt modeste, ne-au spus ca au scris totusi scrisori Mosului.

Anastasia a dezvaluit ca si-ar dori o carte: „Eu vreau o carte cu tabla inmultirii pentru clasa a 3”.

Anatolie Manole, primarul comunei a multumit: „Suntem nespus de bucurosi ca sau adus cadourile pentru copii din localtatea noastra si multumim fundatiei pentru cadourile acordate. Pentru copii conteaza atentia, asteapta sarbatorile, ati vazut ca au fost fericiti si parintii si copiii. Multumim fundatiei Premier Energy pentru cadourile acordate.”

Nadejda Capbatut si-a scos la licitatie prima felie din tortul aniversar! Care a fost motivul - VIDEO

Fundatia a organizat Campania de Craciun cu scopul de a imbunatati calitatea vietii copiilor din mai multe localitati ale tarii, precum si pentru a le aduce emotii frumoase in ajunul sarbatorilor de iarna.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie