22.12.2023
Natalia Barbu a revenit la Chisinau! Ce a adus-o acasa pe frumoasa interpreta - VIDEO

Carismatica, talentata si plina de viata. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost nimeni alta decat Natalia Barbu.

„Ti-e dor de showbizul nostru?”, la aceasta intrebare Natalia a raspuns: „Imi este dor, cum sa nu? La noi se fac evenimente frumoase si se fac deosebit. Tocmai vazusem femeia anului si erau atatea femei frumoase si talentate”.

Barbu a recunoscut ca tine legatura cu cativa interpreti de la noi, insa, reuseste sa se vada cu ei doar la evenimente. „Ne vedem la evenimente si concerte”, a spus interpreta.

Totodata, Natalia a povestit si faptul ca deja si-a impodobit pomul de Craciun: „Noi il avem impodobit de pe data de 1 decembrie, l-am impodobit de atunci ca sa ne bucuram toata luna decembrie de el. Ceva cadouri deja am pus sub brad. Nu de la Mosul, de la noi”.

Andrei si Ella Chistol, mai sinceri ca niciodata! Afla daca au vrut sau nu sa divorteze, dar si daca isi doresc inca un copil - VIDEO

In curand, fiul Nataliei Barbu implineste 12 ani. Cu aceasta ocazie, artista si-a adus aminte de momentele frumoase pe care le-a trait atunci cand a nascut. „A fost o nastere usoara, travaliu scurt. A avut grija baiatul meu sa nu ma chinuie. Mami a nascut bine”, a povestit invitata.

Natalia a revenit la Chisinau pentru ca urmeaza in acest weekend sa evolueze in cadrul concertului „Pop Simfonic 9”.

„E si provocare, dar am si piese pe care le-am mai cantat, dar care nu le-am mai cantat cu Orchestra Simfonica. O sa fie ceva magic. Eu am ales ceva de la Tina Turner, o sa cant si o piesa din repertoriul meu. O sa mai cant o piesa surpriza cu un cor de 100 de copii”, a explicat Barbu.

Povestea unei femei a carei viata s-a schimbat complet dupa nunta: „Nu stii langa cine dormi”

Articole din aceeasi categorie