22.12.2023
Ea a fost desemnata „Femeia Anului 2023”, conform revistei Aquarelle! Cine este vedeta - VIDEO

Un eveniment de poveste in compania celor mai talentate si de succes femei din tara a avut loc recent. Taditional, in fiecare an, revista Aquarelle acorda premiile pentru Femeia Anului la mai multe categorii. Cine a primit titlul mult dorit si care au fost surprizele serii, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Un eveniment de suflet, pentru si despre femei, cu premii frumoase si invitati pe masura a organizat revista Aquarelle. „Nu imi vine sa cred ca sunt 20 de ani de Aquarelle. Pentru cititorii nostri, de fapt, inseamna modul cum a evoluat societatea noastra pe parcursul celor 20 de ani. Pentru echipa Aquarelle a fost foarte multa munca de fapt”, a spus Angela Sirbu, femeie de afaceri.

A fost o lupta apriga pentru titlul „Femeia Anului”. S-a votat activ pentru cele mai de succes femei de la noi, iar Iuliana Beregoi a fost aleasa Vocea Anului. „Sunt foarte onorata, sunt foarte fericita si multumita. Multumesc celor care m-au votat. Va iubesc din toata inima”, a mentionat Iuliana Beregoi.

Pentru ca femeia este cea care da viata, la eveniment s-a dat si titlul de Mama Anului. „Ma simt bine, ca de fiecare data”, a povestit Ludmila Adamciuc.

Natalia Barbu a revenit la Chisinau! Ce a adus-o acasa pe frumoasa interpreta - VIDEO

Iar Femeia Anului a fost aleasa soprana Valentina Nafornita. „Pentru mine conteaza foarte mult sa fiu apreciata de o femeie, poate chiar si mai mult decat de un barbat”, a explicat soprana.

Pe langa premii, revista Aquarelle a pregatit un show muzical spectaculos, alaturi de artisti indragiti.

Rosu, culoarea pasiunii, a fost dress code-ul evenimentului, iar majoritatea femeilor au tinut cont de el. „Am aflat ca dress code-ul evenimentului este rosu. Pe scena eu o sa fiu in rosu, dar acum sunt un pic altfel imbracata decat toti invitatii. In aceasta seara eu o sa fiu Craciunita”, a spus Natalia Gordienko.

„Evenimentul este unul exceptional si vreau sa aduc sincere felicitari echipei. La cei 20 de ani impliniti va doresc multa energie in continuare, multe proiecte, multe idei”, a mentionat Dianna Rotaru.

Povestea unei femei a carei viata s-a schimbat complet dupa nunta: „Nu stii langa cine dormi”

Pentru ca este un eveniment despre femei, barbatii au fost intrebati ce inseamna pentru ei femeia. „Femeia misca lumea si asta trebuie sa recunoastem”, a notat Igor Sirbu, interpret.

Invitata speciala a serii a fost Delia, care a facut un show extraordinar.

Articole din aceeasi categorie