22.12.2023
Managerul fundatiei „PREMIER ENERGY”, Nadejda Capbatut si-a scos la licitatie prima felie din tortul aniversar! Care a fost motivul - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost Nadejda Capbatut care are mai multe detalii despre campania de Craciun.

In ajunul Craciunului este un prilej si frumos, insa pe alocuri este trist pentru a discuta despre niste copilasi. In acest an, Nadejda a dezvluit cine sunt copii care vor fi ajutati: „De fapt, copii sunt cei din familii mai defavorizate si cei care intr-adevar au nevoie de ajutorul nostru, sunt copii din Republica Moldova pe care ii sustinem si ii ajutam cu tot dragul, copii pana la 18 ani. Si de aceasta data am fost intr-un parteneriat frumos cu toti asistentii din teritoriu, ei ne-au ajutat sa identificam acesti copii, aceste familii si mare ne-a fost bucuria, deci emotiile au fost de nedescris”.

Victoria Beckham dezvaluie singurul lucru pe care i l-a ascuns sotului: „Ar cere divortul”

„Anul acesta ne propunem sa ajungem la 1600 de copiii, aceasta poveste frumoasa de iarna ca,pania de Crciun am inceput-o pe 4 decembrie si cu Doamne ajuta o finalizam maine pentru ca urmeaza sa merg intr-un centru de plasament de la noi din tara, acolo unde urmeaza sa ma intalnesc cu 33 de copilasi zglobii. Am selectat 6 raioane din Republica Moldova, incercand s luam toate zonele. Fiecare copil a primit cate un cadou de la Mos Craciun, iar pe langa toate astea acestia au primit si cate o cutie cu toate necesarele, asa incat toate nevoile lor sa fie implinite, pentru ca ei au nevoie de lucruri care le lipsesc in familiile lor”, a dezvaluit Nadejda.

Fiind intrebata ce isi doresc acesti copii de la Mos Craciun, Nadejda Capbatut: „Ei isi doresc lucruri pe care noi oamenii demult le avem sau nu le percepem ca a fi valoroase sau cadou. M-a emotionat foarte mult o fetita atunci cand s-a apropiat de mine si mi-a zis ca vrea sa-mi spuna ceva, anul acesta Mos Craciun mi-a citit scrisoarea, pentru ca astazi am primit exct ceea ce am cerut. Aceasta fetita a primit doar o cutie cu bomboane si eu ma gandeam ce a primit, insa ea a scris in scrisoare ca isi doreste o cutie cu bomboane, ceea ce in unele familii se intampla in mod obisnuit si orice copil primeste si cumva m-a emotionat la maxim aceasta fetita”.

„Noi ne straduim sa fim cat mai aproape de relizarea visurilor pentru fiecare copil de la noi din tara”, a concluzionat Nadejda.

Natalia Barbu a revenit la Chisinau! Ce a adus-o acasa pe frumoasa interpreta - VIDEO

Recent, a fost ziua de nastere a Nadejdei iar aceasta si-a pus la licitatie prima felie din tortul aniversar. Nadejda a dezvaluit care a fost motivul: „In fiecare an de ziua mea primeam forte des bani si am zis ca daca sunt tot implicata si fac din toata inima ceea ce fac, cumva gandul meu a fost ca voi primi bani, insa anul acesta 99% au fost cadouri fizice si atunci am zis ca sunt pusa la provocare. Iar astfel mi-a venit ideea de a licita prima felie din tortul meu de sarbatoare pentru toti invitatii, iar la final s-a strans o suma frumoasa, cu ajutorul careia am ajutat si am contribuit in societate”.

Cum comenteaza Mariana Josan divortul de Gabi Marcu

Articole din aceeasi categorie