27.09.2023
Frumoase si cu talent actoricesc! TOP 7 modele din Moldova care au stralucit in videoclipurile interpretilor de acasa si din afara - VIDEO

Sunt tinere, frumoase si talentate, iar aceste calitati nu pot trece neobservate. Pe langa numeroasele invitatii la photoshootinguri, unele modele din Moldova sunt solicitate si in videoclipuri muzicale pe post de protagoniste.

Perfecte.md iti prezinta videoclipurile in care au stralucit cele mai de succes modele de la noi din tara.

Ana Pirlog

Modelul s-a filmat acum 5 luni in clipul lui Carla's Dreams pentru piesa „ae”.

Charlize Theron, aparitie rara alaturi de fiica ei, Jackson. Unde au fost surprinse cele doua - FOTO

Irina Albu

Acum 6 ani, Irina a fost eroina clipului pentru piesa „Tu” ce ii apartine lui Denis Roabes, solistul trupei „The Motans”.

Anastasia Fotachi

Anastasia Fotachi a reusit sa apara intr-un videoclip al artistului Sasha Mad in 2018, dar si in videoclipul lui Lilian Dobanda pentru cantecul „Instrainati” in 2014.

Alexandrina Turcan

Cu o silueta de invidiat, Alexandrina Turcan a reusit sa intrepreteze perfect rolul unei balerine in videoclipul lui Ionel Istrati pentru hit-ul „Odinoko”.

Xenia Deli

Deli a reusit sa apara in numeroase productii ale unor artisti precum: Justin Bieber, Calvin Harris, Nicolai Baskov si Ionel Istrati.

Radu Sirbu si sotia sa, Sianna - o noua premiera muzicala! Cum suna refrenul piesei „Floare la ureche” -VIDEO

Anastasia Iacub

Miss Moldova 2015 a jucat rolul unei brunete fatale in videoclipul baietilor de la Deepside Deejays - Maya. De asemenea, ea a fost si eroina clipului pentru cantecul „Ramane Intre Noi” a lui Pepe.

Totodata, modelul a colaborat si cu Vasile Macovei. Filmarile pentru clip au avut loc la Barcelona.

Valerie Lungu

De-a lungul timpului Valerie a colaborat cu artisti precum: Mr. Gun, Carla’s Dreams si Seredinschi.

BMW, Mercedes sau Porsche? Daniela Costetchi - si-a cumparat o masina de lux. Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut bloggerita cand l-a vazut - VIDEO

Articole din aceeasi categorie