27.09.2023
Charlize Theron, aparitie rara alaturi de fiica ei, Jackson. Unde au fost surprinse cele doua - FOTO

Charlize Theron si fiica ei, Jackson, si-au facut aparitia la Paris Fashion Week.

Charlize Theron a preferat ca pana acum viata personala sa o tina cat mai departe de lumina reflectoarelor, iar momentele in care a fost surprinsa in compania fiicelor sale, August si Jackson, au fost rare.

Theron este discreta cu fiicele ei si nu obisnuieste sa le expuna des pe retelele de socializare. Cu toate acestea, spre bucuria fanilor, actrita a mers alaturi de fiica ei, Jackson, in varsta de 11 ani, la prezentarea Dior din cadrul Paris Fashion Week.

Cele doua au urmarit show-ul din primul rand si s-au bucurat de evenimentul la care au participat mai multe vedete, printre care Anya Taylor-Joy, Jenna Ortega, Robert Pattinson, Alexa Chung, Natalia Vodianova si Jennifer Lawrence. 

E la fel de frumoasa ca acum 18 ani! Cum arata in prezent Irina Dolovova, Miss Moldova 2005 - FOTO

Pentru ocazia aceasta, Charlize Theron a fost imbracata intr-o camasa alba cu manecile suflecate si o fusta transparenta care atragea atentia lenjeriei negre cu talie inalta pe care o avea pe dedesubt. Tinuta a fost completata de un clutch negru Dior, sandale negre si cateva inele. Fiica actritei, Jackson, a purtat un set compus dintr-o jacheta supradimensionata si o fusta plisata, ambele in carouri, si sandale albe Dior. 

Charlize Theron a adoptat-o pe fiica ei, Jackson, in 2012, iar in 2015 pe August. Actrita nu s-a ferit pana acum sa vorbeasca despre valorile pe care le transmite celor doua, motiv pentru care le-a invatat ca este important sa se implice in actiuni caritabile.

„Mereu spun sa mergem si sa facem ceva in folosul altor oameni”, a declarat Charlize Theron pentru E! News in 2019. „Atunci cand faci ceea ce spui, lucru pe care vrei sa-l invete si copiii tai, este de ajutor.”

Charlize Theron a mai povestit ca Jackson si August iubesc sa aiba grija de prietenii lor necuvantatori.

„Copiii mei iubesc animalele, asa ca fac munca voluntara la diferite adaposturi. Fac curat si alte lucruri de genul acesta. Noi incercam! Noi incercam sa ne ajutam comunitatea”, a declarat actrita.

Valeria Lungu in rochie de mireasa: „Cate episoade am pierdut? Felicitari! Casa de piatra” - FOTO/VIDEO

Intr-un interviu de acum ceva timp, Charlize Theron a punctat faptul ca isi doreste sa isi creasca fiicele intr-un mediu deschis, lipsit de prejudecati si stereotipuri si in care sa se simta libere sa nu isi ascunda adevarata identitate. 

„Am doua fiice frumoase pe care, la fel ca orice alt parinte, vreau sa le protejez si sa le vad ca reusesc ce si-au propus. Au fost nascute cine sunt si exact acolo unde se regasesc in timp ce se dezvolta, exact cine vor sa fie, nu este alegerea mea. Treaba mea ca parinte este sa le iubesc si sa ma asigur ca au tot ceea ce au nevoie pentru a fi cine vor sa fie. Voi face tot ce-mi sta in putinta ca fiicele mele sa aiba acel drept si sa fie protejate prin el”, a spus Charlize Theron intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Daily Mail in 2019.

Articole din aceeasi categorie