05.10.2022
Fratii Advahov - felicitare coplesitoare de Ziua Mondiala a Educatiei! Vezi cum si-au felicitat artistii parintii pe retelele sociale: „Prea frumos au zis poetii, profesorii sunt divini!” - FOTO

Astazi, de 5 octombrie se sarbatoreste Ziua Profesorului sau Ziua Internationala a Educatiei. Cu aceasta ocazie, fratii Vasile si Vitalie advahov au decis sa ii felicite pe toti profesorii din Republica Moldova, inclusiv si pe parintii lor. 

Pe pagina lor oficiala de Facebook, artistii au publicat o imagine cu parintii lor si au scris un mesaj frumos, dedicat atat lor, cat si tuturor profesorilor. 

Muzicienii au publicat un fragment din textul piesei interpretului Vitalie Dani, care se numeste „Dragi Profesori”. 

„Rasfoind in cartea vietii

Anii cei de scoala plini

Prea frumos au zis poetii

Profesorii sunt divini!”. 

Sunt cei care formeaza oameni! Vezi cum au fost felicitati Gabriel Nebunu, Cornelia Stefanet, dar si alti profesori cunoscuti din Republica Moldova cu ocazia zilei lor profesionale: „Educatia ofera culori mintii noastre” - VIDEO

De asemenea, artistii au adaugat: „Dragi profesori, aceasta este ziua in care, traditional, va adresam, cele mai sincere urari de bine, de sanatate si de implinire. Dumneavoastra sunteti cei cu care, fiecare dintre noi, a inceput lectia vietii”.

In continuare, Vitalie si Vasile s-au adresat catre parintii lor, care la fel au muncit in acest domeniu. 

„Felicitari si parintilor nostri, Agafia Advahov si Vasile Advahov senior, care au imbratisat cu drag aceasta profesie! La multi ani, dragi profesori!”, au concluzionat fratii Advahov.

Este profesoara care s-a nascut de ziua ei profesionala! Vezi cum a fost felicitata Corina Muntean de catre colegii sai: „La multi ani, universul nostru” - FOTO/VIDEO

Si fanii lor au scris comentarii frumoase si urari de bine langa imaginea publicata de artisti. „Calde felicitari parintilor vostri, Vasile si Vitalie! Au fost si profesorii mei...”, „La multi ani sanatosi si frumosi alaturi de cei dragi!”, „La multi ani tuturor cadrelor didactice!”, „Ma inchin cu mult respect fostului meu invatator tatalui dumneavoastra, domnul Vasile”, „Multa sanatate dragii nostri!”, „Din doi oameni educati au iesit doi copii minunati”. 

Noi imagini de la nunta Anastasiei Fotachi! Sotii au organizat o sedinta foto regala la Castelul familiei Stati - FOTO

Fratii Advahov au format in 2003 o orchestra. Care acum numara 45 de instrumentisti si se numeste „Orchestra Fratilor Advahov”. 

Articole din aceeasi categorie