26.08.2022
Ireland Baldwin, acuzata de fani ca a beneficiat de nepotism in cariera sa. Fiica lui Alec Baldwin a avut o reactie agresiva pe TikTok - VIDEO

Fiica lui Alec Baldwin, Ireland Baldwin, a reactionat pe contul sau de TikTok in urma criticilor primite de la fani, care o acuzau ca a beneficiat de nepotism.

Recent, tanara in varsta de 26 de ani a fost intrebata de urmaritorii ei de pe platforma de socializare daca lucreaza si, in ciuda faptului ca aceasta nu este o intrebare care ar trebui sa o afecteze, Ireland a considerat ca a fost spusa intr-o maniera urata si pasiv-agresiva, astfel ca le-a raspuns fanilor curiosi in acelasi mod.

Fratele Angelinei Jolie l-a scos din minti pe Brad Pitt: copiii cuplului au ajuns sa-i spuna acestuia tata

Baldwin a dezvaluit ca in prezent se ocupa de mai multe afaceri, pe care le are impreuna cu iubitul ei, muzicianul RAC. Ea a spus ca cei doi lucreaza pentru a deschide o cafenea, un magazin de vinuri si un butic si sustine ca au in plan si „infiintarea unui brand”. 

Modelul a adaugat si faptul ca are grija de un caine pe care l-a salvat dintr-un centru pentru animale: „Lucrez intr-un centru de adoptie pentru caini, cu o multime de asistente si medici veterinari”.

Mai mult, Ireland, care este fiica actorilor Alec Baldwin si Kim Basinger, sustine ca lucreaza si la un scenariu de film, dupa ce si-a deschis impreuna cu un coleg o companie de productie. „Prezentam emisiuni TV si scriem scenarii de filme, lucram la chestii comerciale. Abia am inceput, dar toata lumea trebuie sa inceapa de undeva”, a spus Baldwin.

Cristina Scarlevschi - sedinta foto indrazneata! Viitoarea mamica a recunoscut ce schimbari simte in organismul sau in aceasta perioada: „Eu inteleg cand bebelusul meu se trezeste si cand el doarme” - FOTO

Cand a fost intrebata daca a „lucrat vreodata intr-un loc de munca platit pe ora”, aceasta a spus ca a avut parte de aceasta experienta de la o varsta frageda, lucrand cu mama ei pentru a salva animalele. De asemenea, tanara a marturisit ca a lucrat intr-un magazin de inghetata si un magazin de imbracaminte.

Ireland si-a inceput cariera de model la varsta de 17 ani, iar mai tarziu a mers la o scoala de film, dorind sa intre in industria in care activeaza parintii sai. Desi nu primeste bani de la acestia, tanara intelege ca provine dintr-o familie privilegiata si  le este recunoscatoare pentru ca au ajutat-o atat de mult in parcursul ei. „Da, mi-au facut viata mult mai usoara in comparatie cu a multor oameni”, a spus aceasta.

Paris Jackson, cel mai sincer interviu. Fiica lui Michael Jackson a dezvaluit cum a ajutat-o terapia sa se iubeasca mai mult pe ea: „Cand ma privesc in oglinda, nu mai urasc ceea ce vad”

Intr-un alt videoclip, Ireland a raspuns unui comentariu de la un fan in care acesta a facut referire la nepotism si la faptul ca a profitat de numele familiei sale pentru a deveni cineva. „Singura problema atunci cand esti copil de familie buna este atunci cand nu ai constiinta de sine. Nimic nu e mai rau decat atunci cand cineva se naste intr-o familie faimoasa. Sunt si o multime de lucruri rele care vin odata cu lumina reflectoarelor. Eu nu stau in preajma parintilor mei, asteptand ca mi se ofere oportunitati. Sunt propria mea persoana si fac lucruri. Stiu ca e greu de acceptat pentru voi”, a declarat Ireland.

Articole din aceeasi categorie