26.08.2022
Hillary Clinton a recunoscut de ce a ramas cu Bill Clinton dupa ce acesta a inselat-o: „Ma intrebam ceea ce conta cel mai mult”

In 1998, Google a inceput sa aiba succes si filmul „Titanic” a facut ravagii la Oscar. Dar a fost un an plin de evenimente si pe plan politic.

In ianuarie 1998, au inceput sa apara zvonuri despre aventura pe care presedintele american de-atunci, Bill Clinton, ar fi avut-o cu interna de la Casa Alba, Monica Lewinsky. Seful statului a aparut la TV si a spus lumii intregi: „Nu am avut relatii sexuale cu acea femeie, domnisoara Lewinsky”. Iar Prima Doamna i-a fost alaturi, sustinand ca intreaga poveste era complet falsa.

Cristina Scarlevschi - sedinta foto indrazneata! Viitoarea mamica a recunoscut ce schimbari simte in organismul sau in aceasta perioada: „Eu inteleg cand bebelusul meu se trezeste si cand el doarme” - FOTO

Totusi, in august, Clinton si-a recunoscut infidelitatea, iar ADN-ul de pe rochia Monicai s-a dovedit a fi al lui. In decembrie 1998, presedintele a fost inlaturat din functie pentru simplul motiv ca a mintit sub juramant si ca a impiedicat o ancheta in plina desfasurare, sustine Time. De-a lungul anilor, Bill a mai fost acuzat de agresare sexuala de catre alte patru femei, iar el a negat tot, ne informeaza Business Insider.

In tot acest timp, Hillary l-a sprijinit 100%, iar cei doi sunt casatoriti si-n ziua de azi. De ce?

In autobiografia ei, „Ce s-a intamplat”, din 2017, fosta Prima Doamna a tinut sa precizeze ca mariajul ei e doar treaba lor, nu a publicului sau a presei. In documentarul „Gutsy”, care urmeaza sa fie difuzat, Hillary a recunoscut ca, chiar daca a stat cu Bill dupa ce-a inselat-o, „acest lucru nu e recomandat tuturor”.

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

In cartea „Ce s-a intamplat”, doamna Clinton a vorbit despre felul in care a gandit situatia la acea vreme: „Au existat perioade in care nu eram deloc sigura ca mariajul nostru trebuia si putea sa supravietuiasca. Dar, in acele zile, ma intrebam ceea ce conta cel mai mult – il mai iubesc? Si pot cumva sa raman casatorita cu el, fara sa fiu consumata de furie si resentimente? Iar raspunsurile au fost tot timpul pozitive. Asa ca am mers mai departe”, sustine CNN.

Articole din aceeasi categorie