27.08.2022
Drew Barrymore - acuzata in mediul online de rasism din cauza unui filmulet. Vezi care este motivul - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate „anulari” din istoria internetului se desfasoara chiar in fata ochilor nostri: vedeta din renumitul film „Charlie’s Angels”, Drew Barrymore, este acuzata de rasism din cauza unui simplu videoclip de pe pagina sa oficiala de TikTok. Iti spunem imediat ce s-a intamplat si de ce ea este acuzata de catre internauti. 

Totul a inceput cu o tendinta virala pe TikTok, care a fost inventata de un blogger de culoare. In filmuletul respectiv, el se plimba energic pe camp, respirand, ca sa spunem asa, viata. Tipul a semnat filmuletul astfel: „Cine dintre voi stie sa se distreze cu adevarat?”. Si a adaugat etichetele #BlackBoyJoy si #BigEnergy.

Ideea videoclipului a devenit indata virala. Publicatiile cu barbati frumosi si indrazneti cu pielea inchisa au devenit din ce in ce mai populare. 

E suficient sa pornesti camera, sa zambesti, sa alergie pe o poteca vesel - si este in trend. Tentinda a fost rapid preluata si de europeni. 

Ireland Baldwin, acuzata de fani ca a beneficiat de nepotism in cariera sa. Fiica lui Alec Baldwin a avut o reactie agresiva pe TikTok - VIDEO

Iar in luna iulie, Drew Barrymore, care are o comunitate de 6,5 milioane de urmaritori, a publicat un filmulet, in care fuge prin ploaie si ii indeamna pe toti sa nu rateze aceasta ocazie, de a iesi afara in ploaie. 

Dupa publicarea acestui clip, rabdarea unui utilizator TikTok a luat sfarsit. Fata a acuzat-o pe Drew de rasism si lipsa de respect pentru creativitatea oamenilor de culoare care au initiat aceasta tendinta. „Tocmai v-ati alaturat cuvintelor a cel putin 3 milioane de oameni care nu respecta creatorii de culoare si continua sa-si publice videoclipurile (sub o eticheta care a devenit virala datorita noua), a spus ea si a fost sustinuta si de alti utilizatori. 

Astazi, combinatia cuvintelor „Drew Barrymore rasism” a izbucnit brusc pe Twitter. Marea majoritate este perplexa: cum poti invinovati o actrita ca sa bucura de ploaie? Altii declara „anulare” si asteapta de la Drew sa isi ceara scuze. 

Insasi Barrymore nu a comentat inca incidentul. Apropo, nu este prima data cand ea publica un filmulet in care indeamna oamenii sa iasa afara pe timp de ploaie si sa se bucure de aceasta. 

Fratele Angelinei Jolie l-a scos din minti pe Brad Pitt: copiii cuplului au ajuns sa-i spuna acestuia tata

Insa autoarea, care a acuzat-o pe actrita de rasism, a avut de suferit intr-un final. Fanii lui Drew o ameninta pe fata ca o sa ii blocheze contul de TikTok. 

Articole din aceeasi categorie