24.09.2024
Formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar la muncă sunt echipa perfectă! Povestea soților Sachin și Tatiana Sachdev: „Iubirea noastră este reciprocă, iar cum mă simt eu, așa se simte și Tatiana” - VIDEO

Sachin și Tatiana Sachdev, fondatorii clinicii stomatologice Dentus Dentino, celebrează 10 ani de activitate profesională și 15 ani de relație. Invitați în platoul emisiunii O Seară Perfectă, cei doi au povestit despre cum a evoluat relația lor în timp, despre modul în care îmbină tradițiile indiene cu cele moldovenești, dar și despre evoluția lor profesională.

Sachin și Tatiana Sachdev au în acest an două motive de a sărbători. „Este un an frumos, plin cu evenimente”, spus Tatiana. 

„Acești 10 ani au trecut foarte repede, am reușit să construim lucruri frumoase și am evoulat mult. În ultimii 10 ani, într-adevăr, se observă o schimbare în domeniul nostru, în stomatologie. Pacienții acum se pot bucura de tehnologii noi și medici mult mai calificați”, a notat Sachin.

Niciodată nu a regretat că s-a mutat cu traiul în Moldova, ba chiar mai mult... Sachin se consideră un exemplu pentru colegii lui din India: „Eu niciodată nu am regretat că am venit în Moldova, eu chiar dau exemplu colegilor mei din India”.

PRO TV Chișinău - de 25 de ani scrie istorie! Peste 600 de invitaţi, zeci de artişti în scenă, un tort gigantic, decor de poveste şi multe amintiri, la cel mai grandios eveniment al toamnei - VIDEO

Pe lângă faptul că formează un cuplu, Sachin și Tatiana muncesc cot la cot în fiecare zi. „Prima zi în clinică a trecut muncind pentru că, cea mai bună energie este atunci când se lucrează. Noi niciodată nu am făcut deschideri grandioase, tot timpul am lucrat. Am planificat din timp programările pacienților la medici. Consider că dacă muncim în prima zi, o să avem succes în continuare. La fiecare clinică pe care am deschis-o, am lucrat intens”, a menționat invitatul serilor perfecte.

Ca în orice domeniu, Dentus Dentino a avut atât ani prosperi, cât și ani mai puțin favorabili. „În activitatea clinicii a existat un an foarte greu, a fost COVID-19. Noi atunci abia deschisesem a treia clinică, aveam două săptămâni și a trebuit să o închidem. Am avut încredere în colegii mei, iar când am revenit, după 2 luni, am făcut o treabă foarte bună. Suntem mai uniți pentru că, într-o perioadă grea, noi am fost împreună”, a continuat Sachdev.

Se spune că în cazul în care partenerii de cuplu activează în același domeniu, se lasă cu scântei. Tatiana, însă, nu are aceeași părere: „Cel mai important este să poți să divizezi viața de familie și viața de serviciu. Cu timpul am reușit să învățăm acest lucru”.

Soții Kovalsky își vor prezenta propriul brand de haine tocmai în Malaysia: „Cheltui foarte mulți bani pentru a ajunge acolo” - VIDEO

Fiind de naționalități diferite, soții Sachdev au integrat în familia lor atât obiceiuri și tradiții din India, cât și din Republica Moldova. „Sachin este mai moldovean. Eu mai puțin sunt în India pentru a reuși să învăț tot ce e legat de tradiții”, a spus Tatiana.

Ceea ce a uimit-o cel mai mult pe Tatiana în cultura indiană a fost mâncarea: „Asta cred că pe toți îi uimește, mâncarea indiană. La noi acasă gătesc și în stil indian, dar facem și bucate tradiționale”.

„Bucătăria indiană este foarte colorată, este un amalgam de gusturi. De exemplu, în friptura de pui poți să pui peste 20 de condimente. Din India aducem gustări, dulciuri, condimente. Mama soacră m-a învățat să gătesc, eu în primii ani mă duceam cu ea la bucătărie cu carnetul și îmi notam fiecare etapă, când pun ceapa, uleiul, condimentele”, a adăugat invitata.

Dialog Muzical-Literar, Festivalul Street Food sau Open Mic! Ce activități te așteaptă în această săptămână - FOTO

„Pentru mine a fost foarte interesant atunci când am mers prima dată la țară, să văd cum se face vinul. Am fost la cules struguri, la 4 dimineața m-am trezit, iar la ora 11 am cedat, am zis că nu mai pot. Eu cred că noi ne-am ajustat după cultura fiecăruia pentru că, ne iubim foarte mult. Sunt lucruri pe care trebuie să le spui zilnic. Atunci când mă trezesc lângă o doamnă frumoasă, obișnuiesc să-i zic: <<Te iubesc>>, iar asta nu doar spun, ci și simt în fiecare zi. Iubirea noastră este reciprocă, iar cum mă simt eu, așa se simte și Tatiana. Dar avem și niște reguli, noi nu vorbim certându-ne, oricum trebuie să rezolvăm problema, discutăm, iar 99% reușim să facem acest lucru”, a explicat Sachin.

SURSĂ FOTO: Facebook/ Sachin Sachdev 

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie