24.09.2024
Soții Kovalsky își vor prezenta propriul brand de haine tocmai în Malaysia: „Cheltui foarte mulți bani pentru a ajunge acolo” - VIDEO

Irina Kovalsky a lansat recent un brand de rochii pe care îl va prezenta la un eveniment de modă din Malaysia. Într-un interviu pentru O Seară Perfectă, interpreta a împărtășit cum a fost invitată să participe la acest fashion show.

Având în vedere că în Malaysia există mulți vorbitori de limbă franceză, Irina a decis să compună o melodie în această limbă, pe care o va interpreta la evenimentul mult așteptat: „Este o premieră să cânt în limba franceză. Eu 10 ani am făcut canto și am participat la concursuri internaționale, dar cu limba franceză nu am avut vreo tangență. Atunci când am început să cânt, mi-a fost foarte greu pentru că, în franceză nu există litera <<R>>. Mergem în Malaysia pentru a prezenta colecția <<Kovalsky Brand>> la nivel internațional. Am ales să cânt în limba franceză pentru că, acolo vor fi foarte mulți vorbitori de franceză. A fost o provocare pentru mine”.

Dialog Muzical-Literar, Festivalul Street Food sau Open Mic! Ce activități te așteaptă în această săptămână - FOTO

„Piesa a fost scrisă în limba rusă, după care a fost tradusă în limba franceză. <<Reine>>, înseamnă regină, pentru că, colecția noastră de rochii așa și se numește <<Queen>>.La acest frumos eveniment, care se va desfășura în Malaysia eu voi cânta această piesă, în timp ce vom prezenta colecția noastră. Am deschis magazinul nostru pe 3 iunie, avem aproape 4 luni”, a notat invitata. 

Dragostea a plutit în aer la recepția aniversară PRO TV Chișinău! Cele mai admirate cupluri de la eveniment - FOTO

Irina Kovalsky este mereu sursa de inspirație pentru rochiile pe care le creează, însă are nevoie de ajutor pentru a le desena sau a le schița: „Eu pot să creez ceva frumos în capul meu, dar cineva trebuie să deseneze, să schițeze. De 20 de ani eu sunt în domeniul artistic, mereu cos ceva pentru scenă. Am nevoie alături de mine să fie un om care știe foarte bine să coasă”.

„Eu sunt un pic norocoasă, avem foarte mulți urmăritori pe Facebook, urmăritori din Ucraina. Una dintre ele, atunci când a văzut că am deschis show room-ul nostru, mi-a scris: <<Irina, ce rochii frumoase. Eu am o prietenă bună care se ocupă cu acest domeniu la nivel internațional. Dacă vrei să participi la prezentări de colecții, ea poate să te invite>>. Eu am acceptat, am transmis un portofoliu cu pozele lucrărilor și am primit un răspuns afirmativ de la organizatori. Acolo vor fi mai multe branduri internaționale”, a continuat invitata serilor perfecte.

Interpreta va avea posibilitatea, după prezentare, să-și vândă rochiile. „Eu cheltui foarte mulți bani pentru a ajunge acolo, sunt mamă a 3 copii, așa că nu pot să cheltui banii în vânt. Trebuie să mergem acolo pentru a semna câteva contracte, nu doar o prezentare. Am emoții, dar ele sunt plăcute. Eu sunt pregătită, deja știu limba franceză și pot să cânt în acestă limbă”, a menționat Kovalsky.

Irina este căsătorită cu interpretul Serghei Kovalsky din 2012. Cei doi cresc împreună 3 copii - Liza, Serghei și Anghelina. Aceștia au făcut parte din formația LUME. Acum 4 luni, cei doi au lansat propriul brand de rochii. 

12 motive surprinzătoare ale căderii părului

SURSĂ FOTO: Instagram/ irina_kovalsky_lume

Articole din aceeasi categorie