23.09.2024
Dialog Muzical-Literar, Festivalul Street Food sau Open Mic! Ce activități te așteaptă în această săptămână - FOTO

O săptămână plină de artă și energie creativă! De la dialoguri Muzical-Literare și Festivaluri de Street Food, până la spectacole de teatru și sesiuni de Open Mic, crează amintiri de neuitat împreună cu prietenii tăi. 

1. Dialog Muzical-Literar

În această săptămână ai parte de un dialog muzical-literar conceput de Bean MC (Subcarpați), acompaniat de Centrul Cultural Subcarpați și de trupa Floare de Maidan. Pe 27 septembrie, începând ora 20:30 o să-i asculți și pe cei peste 20 de poeți din Republica Moldova, România, Danemarca, Italia, Germania, care vor urca pe scenă cu recitaluri.

Dragostea a plutit în aer la recepția aniversară PRO TV Chișinău! Cele mai admirate cupluri de la eveniment - FOTO

2. Festivalul Street Food Chișinău

În perioada 27-29 septembrie, Grădina Publică „Ștefan cel Mare" se va transforma într-un hub vibrant de arome, sunete și distracție. Mark Stam, Lemonique și Cristian Porcari sunt invitații speciali ai evenimentului. Sărbătorește împreună cu prientenii la Street Food Chișinău și profită de intrarea gratis.  

3. Linia Solară

THEATRE on the ROOFTOP. Linia solară

„Linia Solară” de Ivan Vîrîpaev este o relatare expresivă a relației de cuplu adusă la absurditate totală, tulburătoare, dar în același timp terapeutică, o comedie în care se arată cum se poate ajunge la un rezultat pozitiv. Savurează pe 24 și 25 septembrie, la ora 19:00, o piesă de teatru la înălțime, în care peisajul urban și apusul de toamnă devin parte a decorului teatral.

4. Festivalul Internațional al Tobelor BaTTerra. Ediția II

Festivalul International al Tobelor  BaTTerra. Editia II

Profită de ocazia unică de a trăi feeria tobelor și a unei game largi de instrumente de percuție, într-un eveniment de excepție!

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul BaTTerra promite două zile de magie muzicală, pe 24 și 25 septembrie, la Teatrul Ginta Latină din Chișinău. Artiști din Cuba, India, România, Rusia, și alte colțuri ale lumii vor aduce pe scenă ritmuri de etnojazz, latino, fusion, blues, rock'n'roll, blues-rock alternativ, folk și multe alte stiluri exotice.

Ion Paladi a primit titlu de „Cetățean de Onoare” al unei comune din județul Iași: „Sunt emoționat și fericit” - FOTO

5. Open Mic

OPEN MIC 25 septembrie

Dacă ești un comediant începător, aceast eveniment este pentru tine! Miercuri, la data de 25 septembrie, ora 19:30, îți poți verifica glumele, pentru a le prezenta ulterior la concertele mari.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie