24.09.2024
PRO TV Chișinău - de 25 de ani scrie istorie! Peste 600 de invitaţi, zeci de artişti în scenă, un tort gigantic, decor de poveste şi multe amintiri, la cel mai grandios eveniment al toamnei - VIDEO

Atmosfera unică la cea mai tare aniversare din această toamnă, dedicată celor 25 de ani de PRO TV Chişinău. PRO TV şi-a mutat studiourile emisiunilor într-o locaţie superbă, iar prezentatoarele au fost gazdă în platoul lor şi fiecare invitat a avut ocazia să-şi facă poze sau chiar să le ia locul.

Emoţii, show, talente, oameni dragi, atmosferă magică, de toate au fost la recepţia aniversară a celor 25 de ani de PRO TV Chişinău.

Seara a fost deosebită, întrucât fiecare invitat păşea parcă pragul televiziunii PRO TV Chişinău. Studiourile emisiunilor îndrăgite s-au mutat pentru o seară într-o locaţie superbă, iar prezentatoarele au recunoscut că le-ar placea să aibă în jurul lor atât de mulţi oameni frumoşi, atunci când prezintă emisiunile.

„Prezența oamenilor înseamnă că ei ne urmăresc, știu de noi și ne sunt fideli”, a menționat Iuliana Maranciuc. „E o seară specială. Toate studiourile sunt frumos amenajate în cadrul acestei locații”, a notat Valeria Capra.

„E frumos. Studioul „O Seară Perfectă” e superb. Cine l-a gândit a simțit că mă reprezintă”, a spus Anișoara Loghin. De asemenea, Daniela Andreev a adăugat: „Mă bucur că avem atât de mulți prieteni, că până la urmă ei sunt prietenii noștri. Sperăm să ne înmulțim pe an ce trece”.

An de an, gazda evenimentului este Lorena Bogza, care a fost plină de emoții, mai ales ca alături i-a fost întreaga familie: „Am emoții mai mari pentru că, mă vede Dăriuța. La 25 de ani de PRO TV sunt un amalgam de senzații, amintiri. Realizez că nu pot să le spun pe toate în această seară, dar vreau să mă asigur că am mulțumit îndeajuns pentru încrederea de care beneficiem din partea telespectatorilor noștri și pentru fidelitatea lor”.

La cei 25 de ani, a fost şi un tort pe măsură, unul de-a dreptul gigantic, iar prezentatorii l-au decorat chiar în faţa invitaţilor.

Dragostea a plutit în aer la recepția aniversară PRO TV Chișinău! Cele mai admirate cupluri de la eveniment - FOTO

Magie a fost și pe scena, unde, alături de Orchestra Națională de Tineret a Moldovei, rând pe rând au urcac participanţii emisiunilor care săptămână de săptămână vă ţineau cu sufletul la gură - Vocea României şi Romanii au Talent. „Acum oamenii mă recunosc peste tot. Este foarte straniu, dar straniu într-un sens pozitiv”, a menționat Cynthia Elisoa, participantă la „Vocea României”. „Este mai multă vizibilitate, mai mulți prieteni, sunt mai multe momente haioase, frumoase”, a mai spus și Violeta Botezatu, participanta show-ului „Românii au Talent”.

Pentru mulţi, să cante alături de orchestra lui Andriano Marian a fost o adevărată onoare. „Este ceva nou pentru mine și chiar foarte tare mi-a plăcut”, a explicat Mia Rusu, participantă la „Românii au Talent”.

Peste 600 de persoane - artişti, oameni de afaceri, parteneri, prieteni, cu toții au venit cu cele mai frumoase urări, iar seara a fost şi mai emoţionantă atunci cand fiecare şi-a amintit ce a reuşit să realizeze în 25 de ani.

 „Cu 25 de ani în urmă am început cu fratele să formăm taraful, după care a devenit orchestră. De PRO TV ne leagă foarte multe, la mulți ani PRO TV”, a spus Vasile Advahov, instrumentist.

„Când aveam eu 25 de ani, fiul meu a împlinit un anișor. N-o să uit niciodată”, și-a amintit Cristina Scarlat, interpretă.

„Sunt niște ani plini de experiență, ani cu multe realizări”, a menționat Mariana Mihăilă.

„Aveți o echipă extraordinară, de nădejde și foarte credibilă. Mă simt că fac parte din echipa voastră pentru că, am participat și în calitate de prezentator, nemaivorbind de faptul că am fost protagonist la multe emisiuni”, a spus și interpretul Gabriel Nebunu.

Locaţia superbă, muzica bună, decorul magic, va rămâne pentru mult timp în memoria invitaţilor, la fel ca şi gustul bucatelor şi a sucurilor savuroase. „Tymbark Immuno este dedicat tuturor celor care sunt atenți la sănătatea și starea lor de bine, consumând produse pline de vitamine”, a spus Natalia Dumitraș, brand manager Tymbark.

Recepţia a fost una cu mult stil, iar invitaţii au îmbrăcat ţinute cocktail cu elemente în culoarea PRO TV - albastru.

Au dat buzna în studiourile PRO TV! Vedetele, prietenii și partenerii de încredere au sărbătorit aniversarea postului de televiziune - VIDEO

Bucuria de a fi împreună, dar şi aprecierile nu conteneau.

„Sunteți uniți, sinceri”, a menționat regizoarea Victoria Roșca. „Vă doresc sute de ani împreună. Să aveți mereu echipa bună, frumoasă”, a adăugat interpretul Pavel Stratan.

„Concertul este excepțional, lumea este frumoasă, mult albastru. Felicitări! S-a primit foarte frumos”, a notat Dumitru Cojuhari, autor.

Pentru amintiri de neuitat, a fost ales Madison Park.

SURSA FOTO:PRO TV CHIȘINĂU

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie