19.08.2022
Fiica Marishei Ignat a implinit un anisor! Vezi ce petrecere au organizat parintii pentru micuta lor, dar si ce mesaj induiosator a scris bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Este o dansatoare de succes din Moldova, o bloggerita cunoscuta, dar pe langa toate, Marisha Ignat este si o mama exemplu care se imparte adesea in mediul online cu sfaturi legate de cresterea copiilor. Recent, fiica sa, Emma, a implinit un anisor. Cu aceasta ocazie, mama sa, Marisha Ignat, a publicat pe Instagram o serie de imagini si filmulete video impresionante. 

Cu ocazia zilei sa de nastere, micuta a participat la o sedinta foto incredibil de dragalasa. 

O nunta - 9 tinute! Vezi cum au aratat toate outfit-urile pe care le-a imbracat Marinela Bezer in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO

Pentru sesiunea foto, Emma a fost imbracata in cateva tinute, printre care o rochita a careia parte de sus era neagra cu buline albe, iar partea de jos - roz, o rochie roz cu puf si un body roz cu buline albe.

„La multi ani, ingeras. Esti o minune, cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Iti multumim ca ne-ai ales, te iubim la infinit. Cel mai magic an din viata noastra, alaturi de tine, multumim pentru emotii de nedescris”, a scris Marisha in descrierea imaginilor cu fiica sa, Emma. 

De asemenea, Marisha a publicat un videoclip, unde a inclus mai multe secvente video care au fost filmate din momentul in care bloggerita a nascut-o pe Emma si pana in prezent. 

„Un an de cand timpul se masoara in clipe de fericire cu tine, Emma”, a afirmat tanara mamica. 

Ziua de nastere a inceput cu o surpriza, insa nu pentru micuta, ci pentru insasi Marisha. Aceasta a fost felicitata de catre sotul ei si a primit un buchet frumos de eustome. Aceasta i-a multumit lui Dumitru si a mentionat ca el este „cel mai bun sot si tatic”. 

Olesea Rascu - silueta de invidiat! Interpreta se mentine in forma facand sport chiar si in vacanta. Vezi cum a fost surprinsa aceasta pe malul marii - VIDEO

Pentru petrecerea Emmei, toata familia a imbracat tinute albe. Marisha si fiica sa au optat pentru rochii de culoarea alba, iar Dumitru a imbracat o camasa alba clasica si o pereche de blugi negri. 

„Prima zi de nastere a Emmei”, a mentionat Marisha. 

Fiica sa a primit multe daruri de la cei care au fost prezenti la ziua sa de nastere, printre care si o masina electrica pentru copii, de culoarea alba, pe care micuta a indragit-o imediat. Iar tortul sau a fost pur si simplu minunat, de culoarea alba, decorat cu perle, un bant roz, un ursulet si mai multe cubulete cu litere, care formau numele Emmei. 

Au incins atmosfera pe ringul de dans! Vezi cat de bine s-au distrat Tatiana Melnic si Tatiana Maxian la o petrecere - VIDEO

La final, bloggerita a multumit tuturor celor prezenti la ziua de nastere a fiicei sale si a mentionat ca a fost o zi minunata. „Atunci cand seara este minunata nu prea ai timp de social media”, a adaugat Marisha. 

Marisha este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din tara, dar si o bloggerita apreciata care are peste 45 de mii de urmaritori pe Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie