19.08.2022
O nunta - 9 tinute! Vezi cum au aratat toate outfit-urile pe care le-a imbracat Marinela Bezer in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO

Marinela Bezer este fara doar si poate o fashionista iscusita, iar evnimentul vietii sale nu putea fi altfel decat foarte stilat, nu doar cu una, doua sau trei rochii de mireasa, ci cu chiar 9 modele bine gandite si create special pentru ea. Vezi in articolul de mai jos cum au aratat acestea, dar si cand a reusit sa le imbrace pe toate.

Bloggerita Marinela Bezer si-a oficializat relatia cu logodnicul sau Vlad Gatcan, la data de 3 august 2022. Invitatii de top, decorul de lux, dar si tinutele chic au fost de nelipsit de la marele eveniment, iar nunta in sine, ce sa mai, a fost una de nivel hollywoodian. 

Marele eveniment al celor doi indragostiti a avut loc in orasul Nice din Franta, intr-o vila superba situata pe litoralul din Saint-Jean-Cap-Ferrat al Rivierei Franceze, asadar, tinutele pentru care a optat tanara mireasa au fost mai mult decat ideale pentru locatia data.

Tinuta 1

Tinuta numarul 1 a fost cusuta special pentru ca tanara sa intalneasca oaspetii inainte de nunta. 

Tinuta 2

Tinuta numarul 2 a fost formata dintr-un set creat special pentru dimineata nuntii.

Olesea Rascu - silueta de invidiat! Interpreta se mentine in forma facand sport chiar si in vacanta. Vezi cum a fost surprinsa aceasta pe malul marii - VIDEO

Tinuta 3

Tinuta numarul 3 a fost chiar piesa de rezistenta, cu care Marinela a cucerit toti internautii si cu siguranta rochia cu care s-a clasat in top-ul celor mai frumoase mirese. 

Victoria Rosca „a evadat” la mare! Vezi mesajul emotionant transmis de actrita, dar si anuntul important pe care l-a facut: „Muncesc sa nu dezamagesc...”

Tinuta 4

O alta rochie alba, dar la fel de splendida creata de afacerea familiei sale a fost si rochia din imaginea de mai jos.

Tinuta 5

Tinuta cu numarul 5 a fost creata special pentru dansul mirilor. Marinela si Vlad au optat pentru un dans romantic cu elemente tango.

Tinuta 6

Tinuta 6 a fost un rochie mini, cu care in cea de-a doua parte a serii Marinela s-a distrat si a dansat cu chef.

 

„Soacra, soacra poama acra”! Victoria Beckham si alte vedete care nu se inteleg cu nurorile lor

Tinuta 7

Tinuta cu numarul 7 a fost purtata de Marinela in ziua de dupa nunta. Aceasta impreuna cu sotul sau Vlad Gatcan au invitat oaspetii la„zeama”, iar tinuta sa a fost formata dintr-un mini top si o fusta alba cu pene.

 

Tinuta 8

Tinuta numarul 8 a fost purtata de Marinela la cununia religioasa. Aceasta a optat pentru o alta rochie Malliny accesorizata cu un voal lung.

Tinuta 9

Tinuta numarul 9 pe care Marinela a ales-o a fost una care i-a sculptat frumos tupul si i-a pus in valoare formele bine lucrate ale Marinelei. In partea de sus aceasta a avut un corset, iar piesa de rezistenta a tinutei au fost chiar o pereche de manusi.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie