19.08.2022
Au incins atmosfera pe ringul de dans! Vezi cat de bine s-au distrat Tatiana Melnic si Tatiana Maxian la o petrecere - VIDEO

Recent, familia Maxian a dat o petrecere de zile mari cu ocazia aniversarii a 9 ani a fetitei lor.

Evenimentul a fost unul de neuitat, iar totul datorita atmosferei speciale create de cei mai apropiati prieteni ai Rianei, a animatorilor, dar si a muzicii deosebite.

Dress code-ul serii a fost all white, iar majoritatea invitatiilor au respectat cerinta. De asemenea, ca de obicei, Tatiana si Ilie impreuna cu cei trei copii ai lor s-au asortat, iar Riana si mama sa au purtat rochii identice.

Victoria Rosca „a evadat” la mare! Vezi mesajul emotionant transmis de actrita, dar si anuntul important pe care l-a facut: „Muncesc sa nu dezamagesc...”

Si nu doar cei mici s-au distrat la petrecere. Tatiana Melnic si Tatiana Maxian spre exemplu au dansat impreuna provocator pe ritmurile piesei lui Mario Fresh „Necesar”.

Fiica Mariei Ciorici a implinit 7 ani! Vezi ce poezie i-a dedicat interpreta Mirelei: „Infloream si eu cu tine, asa-i cand mama de fetita esti...” - FOTO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Tatiana Melnic este sotia prezentatorului Pro TV Anatolie Melnic. Aceasta a adunat o comunitate de aproape 59 de mii de urmaritori pe Instagram, si zilnic distribuie acolo momente speciale din viata sa de familie, poze cu micuta sa Kamelia, dar si sfaturi pentru abonatele sale. 

Articole din aceeasi categorie