19.08.2022
Olesea Rascu - silueta de invidiat! Interpreta se mentine in forma facand sport chiar si in vacanta. Vezi cum a fost surprinsa aceasta pe malul marii - VIDEO

Talentata, frumoasa si sexy, asa este caracterizata sotia umoristului Valeriu Rascu.

Recent, Olesea, impreuna cu sotul sau, au plecat in vacanta, acolo unde se bronzeaza cand e vreme frumoasa, iar atunci cand soarele lipseste, fac sport.

Si pentru ca este activa pe retelele de socializare, femeia a publicat cateva filmulete unde se poate observa setul de exercitii pe care il face pentru a se mentine in forma excelenta.

Kylie Jenner a marcat o noua aparitie memorabila! Vezi ce combinatie stilata a ales vedeta - FOTO

De asemenea, Olesea a postat si un filmulet in care si-a etalat silueta. Ea a aparut in fata urmaritorilor sai virtuali in costum de baie format din doua pese, una de culoare verde si alta mov. Totodata artista a purta si o pereche de slapi azurii de la brand-ul „Crocs”.

Olesea si Valeriu sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi. Par sa se armonizeze atat de bine. Ea - o femeie puternica, talentata si frumoasa, el - un barbat muncitor si cu mult simt al umorului.  

Au incins atmosfera pe ringul de dans! Vezi cat de bine s-au distrat Tatiana Melnic si Tatiana Maxian la o petrecere - VIDEO

Articole din aceeasi categorie