01.09.2022
Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie - plina de durere: „Moartea baiatului meu m-a daramat. Nu voi putea trece niciodata peste asta. Doliul nu inceteaza nicicand”

Intr-un eseu pentru People, de Ziua Nationala a Constientizarii Durerii, Lisa Marie Presley a vorbit pentru prima data despre impactul devastator pe care l-a avut asupra sa moartea baiatului ei. Fiica lui Elvis a marturisit ca nu va trece niciodata peste sinuciderea lui Benjamin Keough si a dezvaluit ca prietenii au incetat dintr-un anumit punct sa o mai viziteze pentru ca se asteptau ca ea sa mearga mai departe: „Viata mea a fost detonata de disparitia lui”.

Benjamin s-a impuscat in vila familiei sale, in iulie 2020, la varsta de 27 de ani, dupa o cearta cu iubita lui. Autopsia a aratat ca avea cocaina si alcool in organism la momentul decesului.

Anterior, tanarul a incercat sa-si ia viata cu sase luni inainte, apoi a petrecut trei saptamani la reabilitare. De-a lungul vietii, Keough s-a internat de mai multe ori la dezintoxicare, dar nu a reusit niciodata sa incheie programul de acolo.

Benjamin era fiul Lisei din casnicia cu primul ei sot Danny Keough, cu care mai are o fata, Riley Keough. Mariajul a tinut din 1988 pana in 1994.

Deja e fata mare! Iuliana Beregoi, cu mari emotii, a pasit pragul clasei a 12-a. Vezi ce mesaj a transmis interpreta pe retelele sociale: „Anul acesta am sa fiu cea mai mare din scoala” - VIDEO

Lisa Marie mai are doua fiice, gemenele Finley si Harper, cu Michael Lockwood, de care a divortat recent.

„Astazi este Ziua Nationala a Constientizarii Durerii si, din moment ce traiesc in realitatea ingrozitoare a stransorilor sale necrutatoare de la moartea fiului meu in urma cu doi ani, m-am gandit sa impartasesc cateva lucruri despre durere pentru oricine este interesat. Daca nu pentru a te ajuta pe tine, poate pentru a ajuta pe altcineva care este indurerat”, a inceput Presley eseul ei.

Ea a precizat ca nu este un „subiect confortabil” de vorbit si poate fi greu de infruntat, dar a subliniat ca pentru a face si cel mai mic „progres” in acest sens, trebuie sa discute despre el. „Imi impartasesc gandurile in speranta ca intr-un fel vom putea schimba asta”, a adaugat ea, inainte de a afirma ca este singurul lucru pe care a ajuns sa-l invete.

„Doliul nu inceteaza, nu dispare in niciun sens, la un an sau la x ani de la pierderea unui om drag. Durerea este ceva ce va trebui sa porti cu tine pentru tot restul vietii, in ciuda a ceea ce anumiti oameni sau cultura noastra vor sa credem. Nu „treci peste asta”, nu „treci mai departe”, punct”, a mai spus ea.

Durerea este „incredibil de solitara” si in timp ce oamenii isi arata sprijinul „pe moment”, ei se intorc curand la propriile lor vieti „si se asteapta sa faci acelasi lucru”, a mai notat ea.

„Daca esti incredibil de norocos, cativa vor pastra legatura cu tine dupa prima luna sau cam asa ceva. Din pacate, acesta este un adevar rece si dur pentru majoritatea.”

Shannen Doherty nu se lasa doborata de cancer. Ce decizie a luat actrita: „Vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea!” - FOTO/VIDEO

„Asa ca, daca cunoasteti pe cineva care a pierdut o persoana draga, indiferent de cat timp a trecut, va rog sa-l sunati pentru a vedea cum se simte. Mergeti sa-i vizitati pe cei aflati intr-o astfel de situatie, ei chiar vor aprecia, mai mult decat va puteti imagina...”.

Presley a continuat marturisind ca se consuma din cauza pierderii in fiecare zi si ca un grup de sprijin cu oameni care au trecut prin aceeasi incercare a ajutat-o cat de cat.

„Nimic, absolut NIMIC nu inlatura durerea, dar grupul de sprijin te poate ajuta uneori sa te simti putin mai putin singur”, a spus ea.

Lisa a afirmat ca s-a confruntat cu pierderea si durerea de la varsta de noua ani, cand tatal ei, Elvis Presley, a murit, adaugand ca Benjamin, „semana atat de mult cu bunicul sau in atat de multe feluri, incat chiar m-a speriat”.

„Este o alegere sa continui, una pe care trebuie sa o fac in fiecare zi si una care este in mod constant cel putin provocatoare,... Dar merg mai departe pentru fetele mele”, a mai spus ea.

Cum arata fiica lui Kurt Cobain si cu ce se ocupa in prezent: „Nu m-am asteptat sa ajung pana la 30 de ani” - FOTO

„Merg mai departe pentru ca fiul meu mi-a aratat foarte clar in ultimele sale momente ca ingrijirea surorilor lui mai mici era printre preocuparilor sale. Le-a adorat pe fete si ele pe el.”, a conchis Presley.

Articole din aceeasi categorie