01.09.2022
Deja e fata mare! Iuliana Beregoi, cu mari emotii, a pasit pragul clasei a 12-a. Vezi ce mesaj a transmis interpreta pe retelele sociale: „Anul acesta am sa fiu cea mai mare din scoala” - VIDEO

Astazi este o zi importanta pentru toti elevii din Republica Moldova. Iuliana Beregoi a trecut in clasa a 12-a si este ultimul ei an scolar. Interpreta este incantata si emotionata si a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de filmulete din cadrul acestei zile speciale. 

Pe pagina sa oficiala, Iuliana a publicat mai multe videoclipuri in InstaStories, in care ii felicita pe toti elevii care astazi merg la scoala. 

„Felicitari cu 1 septembrie, cu inceputul scolii”, a spus interpreta si a adaugat: „Am inceput scoala, mergem acum la careu”.

Emotii de neuitat! Copiii vedetelor care au pasit pentru prima data pragul scolar: „Drum bun in Tara Cunostintelor!” - FOTO/VIDEO

Iuliana a mentionat ca este deja in clasa a 12-a si este foarte fericita cu aceasta ocazie. „Anul acesta am sa fiu cea mai mare din scoala. E super dragut, cred. Inainte, anii trecuti, ma uitam la astia din a 12-a si ziceam: „Mama, ce mari sunt!”. Acum eu sunt mare”, a spus cu mare entuziasm Iuliana Beregoi. 

Pentru aceasta zi speciala, Iuliana a optat pentru un look total black. Aceasta a imbracat o rochie neagra, un sacou si o pereche de botine negre. Machiajul sau a fost lejer. Tinuta sa a fost completata de mai multe lantisoare cu perla si bratari argintii. 

Iti mai amintesti piesa „Ce-as fi” de Stefan Petrache? Valeria Pasa a realizat o reinterpretare a melodiei: „Un buchet de emotii trezeste aceasta voce si piesa”

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie