01.09.2022
Cum arata fiica lui Kurt Cobain si cu ce se ocupa in prezent: „Nu m-am asteptat sa ajung pana la 30 de ani” - FOTO

Singurul copil al solistului trupei Nirvana, Kurt Cobain si a Courtniei Love, Frances Bean Cobain este o artista si model american. Aceasta a implinit recent 30 de ani, iar de ziua ei, le-a spus urmaritorilor sai ca nu se astepta sa traiasca pana la aceasta varsta.  

„Wow, 30! Am facut-o si pe asta! Frances in varsta de 20 de ani, cu siguranta nu s-a gandit ca isi va sarbatori cea de-a treizecea aniversare”, a scris fata pe retelele sociale. Apropo, tanara a suferit o data de moarte clinica. 

O noua relatie? In mediul online au aparut imagini cu Leonardo DiCaprio alaturi de o tanara necunoscuta. Este mai mica decat Camila Morrone - FOTO

Nu este pentru prima data cand Frances face astfel de declaratii depresive. Intr-un moment foarte dificil din viata sa ea a scris:„In acel moment, un sentiment interior de ura de sine profunda, dictata de nesiguranta, mecanisme distructive de adaptare si traume mari pe care corpul sau creierul meu nu le puteau suporta, a afectat modul in care ma vedeam pe mine si vedeam lumea inconjuratoare”, a spus ea. 

Meghan Markle a dezvaluit detalii nestiute din timpul nuntii sale cu printul Harry: „Nu am putut sa impartasesc acest lucru pana acum”

Se pare ca acum, in viata fiicei lui Kurt Cobain totul este mult mai bine. Tanara este des vazuta in compania prietenilor sai si, de asemenea, aceasta ia ore practice de conducere in San Diego. 

Articole din aceeasi categorie