01.09.2022
Shannen Doherty nu se lasa doborata de cancer. Ce decizie a luat actrita: „Vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea!” - FOTO/VIDEO

Shannen Doherty, actrita in varsta de 51 de ani, care a fost diagnosticata cu cancer in stadiu terminal, continua sa se bucure din plin de fiecare zi pe care o traieste, iar dovada sunt ultimele postari pe care le-a facut pe retelele sociale.

Recent, actrita cunoscuta pentru rolul interpretat „Beverly Hills 90210” a facut public un videoclip in care apare in timp ce dansa alaturi de mama ei, Rosa, iar in fundal poate fi vazut si cainele ei, Bowie.

Cele mai reusite tinute ale vedetelor internationale la Festivalul de Film de la Venetia - FOTO

Evident, imaginile inedite au starnit aprecierea fanilor, care n-au ezitat sa reactioneze: „Imi place asta!”, „Ma bucur atat de mult pentru tine!”, „E o placere sa te vad dansand. Sunteti fabuloase!”

Aceste imagini vin la cateva zile de cand actrita de la Hollywood a marturisit ca a inceput o dieta stricta, fara carbohidrati si zahar.

„Azi am trisat pentru prima data dupa 21 de zile de cand a optat pentru o dieta. Dupa ce am spus nu carbohidratilor, zaharului si am mancat sanatos, m-am ”aruncat” in cartofi prajiti, paine si vin. Oh, si desert. Mi-a placut. Acum, insa, vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea. Nu stiu care este cu exactitate, dar stiu ca sa mananc corect este un prim pas.”, a scris ea pe retelele sociale.

Emotii de neuitat! Copiii vedetelor care au pasit pentru prima data pragul scolar: „Drum bun in Tara Cunostintelor!” - FOTO/VIDEO

La patru ani de la casatorie, Doherty a primit vestea devastatoare ca are cancer la san. Ea a facut public diagnosticul in 2016 si, dupa ce a incercat un tratament anti-estrogen nereusit pentru a micsora tumora, a suferit o singura mastectomie in luna mai a acelui an. In urma operatiei s-a aflat ca celulele canceroase s-au raspandit, fortand-o pe Doherty sa urmeze chimioterapie si radioterapie la scurt timp dupa aceea. Din fericire, tratamentele au avut succes si actrita a anuntat cu bucurie ca boala a intrat in remisie in 2017.

Ea a continuat sa joace in diferite proiecte, unul dintre ele fiind reboot-ul BH90210.

Insa, cum cancerul este o boala imprevizibila, in 2019 Doherty a aflat ca boala ei a revenit. Ea a pastrat totul ascuns de public pana la inceputul anului 2020, cand a dezvaluit ca boala s-a metastazat, aflandu-se in stadiul patru.

Dupa 24 de ani, Lindsay Lohan a recreat o fotografie draguta cu fratele sau - FOTO

„Nu cred ca am realizat inca ce se intampla", a recunoscut ea cand a impartasit vestea la "Good Morning America". „Este o pastila amara de inghitit in multe feluri”.

Articole din aceeasi categorie