18.08.2022
Fiica Dianei Rimis implineste trei anisori! Bloggerita a publicat o serie de imagini si a scris un text emotionant: „Ingerul nostru pazitor” - FOTO/VIDEO

Bloggerita Diana Rimis, impreuna cu sotul ei, sarbatoresc astazi ziua fiicei lor, Stefania. Micuta implineste trei ani si cu aceasta ocazie parintii au decis sa o felicite intr-un mod emotionant pe Instagram. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

De la 12 noaptea, Stefania a fost felicitata de catre parintii sai. Aceasta a primit in dar un cadou imens, pe care a inceput sa-l despacheteze imediat si o prajitura cu o lumanare in forma de cifra trei. Dupa ce s-a gandit bine la dorinta sa, a suflat lumanarea.

Evolutia spectaculoasa a Evei Timush! Vezi cum s-a transformat tanara dintr-o fetita timida, intr-o femeie provocatoare si cu atitudine - FOTO

In feed, Diana Rimis a publicat cateva imagini din cadrul unei sesiuni foto si un filmulet video cu Stefania.

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

Pentru sesiunea foto atat Diana, cat si Stefania au optat pentru tinute negre.

„La multi ani, iubirea noastra! Noi cu tati suntem recunoscatori pentru existenta ta, esti mai mult decat un copil, ingerul nostru pazitor, energie, ambundenta si fericire la infinit. Te iubim enorm, sa fii mereu binecuvantata si ocrotita!”, a afirmat Diana in descrierea videoclipului.

Si fina cuplului, Daniela Cheltuitor, a felicitat-o pe pagina sa de Instagram. 

„La multi ani pentru cea mai dulce si draguta fetita. Sa ai parte de sanatate si noroc in viata, sa fii fericita si iubita. Mami si tati sa iti ofere tot de ce vei avea nevoie pe tot parcursul vietii. Te iubim”, a mentionat bloggerita. 

Tatic implinit! Patrick Hanganu - mesaj emotionant dedicat fiului sau: „Baiatul meu pe care l-am dorit si l-am visat nopti intregi in bratele mele”

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de 140 de mii de urmaritori. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie