17.08.2022
Tatic implinit! Patrick Hanganu - mesaj emotionant dedicat fiului sau: „Baiatul meu pe care l-am dorit si l-am visat nopti intregi in bratele mele”

Acum cateva saptamani, Patrick Hanganu a publicat pe web cateva imagini cu un nou-nascut. Atunci, artistul a dat de inteles ca micutul baietel ar fi al lui. Acesta a mentionat la acea vreme: „Cine e aici la noi? Patric Jr., iata cine”.

Recent, Patrick a recunoscut in cele din urma internautilor ca a devenit pentru prima oara tata.

Dupa declaratiile facute, artistul posteaza din ce in ce mai des filmulete si imagini cu fiul sau. Recent acesta a scris si un text induiosator.

„Aparitia lui in viata mea mi-a tulburat atat de tare sufletul si inima ca fiecare secunda din viata o traiesc deja de 3 ori mai intens si mai frumos. Ii iubesc la infinit si pentru el o sa intorc lumea ca sa paseasca in ea pe moale si cald. Baiatul meu pe care l-am dorit si l-am visat nopti intregi in bratele mele. E o dragoste unica si fara sfarsit. Multumesc lui Dumnezeu pentru acest cadou.”, a mentionat interpretul intr-un Instastory publicat recent in mediul online.

Mezinul dinastiei Botgros este omagiat! Vezi mesajul emotionant scris de Adriana Ochisanu pentru fiul sau - FOTO

De asemenea acesta a mai spus: „Cea mai frumoasa priveliste pe care am vazut-o vreodata in viata mea.”

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Maxim Zavidia - intr-o vacanta de vis alaturi de parintii sai! Vezi cum isi petrece timpul interpretul in Maldive: „Impreuna cu tata am facut o plimbare cu bicicletele pe plaja” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie