17.10.2022
Fiica Danielei Costetchi a implinit 2 anisori! Micuta a avut parte de o sarbatoare frumoasa, alaturi de parinti „Suntem binecuvantati sa te avem!” - FOTO/VIDEO

Leila, fiica Danielei Costetchi si a lui Catalin Soare, implineste astazi 2 anisor. Si cu aceasta ocazie, parintii sai i-au organizat o petrecere mare, plina de surprize si cadouri. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Daniela a publicat un videoclip unde o vedem pe ea alaturi de sotul sau, Catalin Soare si micuta Leila. In spatele lor erau multe baloane, iar in fata o masuta pe care era un tort roz, decorat cu un ursulet micut in mijloc. 

„17.10.2020. La multi ani, suntem binecuvantati sa te avem!”, a scris Daniela Costetchi langa videoclip. 

Si abonatii sai au tinut sa o felicite pe micuta Leila. Acestia au venit cu cele mai frumoase urari pentru ea. „La multi ani, printesa mica! Multi ani inainte, plini de fericire si iubire. O copilarie cat mai frumoasa, alaturi de familia ta minunata”, „La multi ani, copil minune”, „Sincere felicitari pentru mica voastra minune, sa va creasca mare fericita si mereu cum o vedem noi aici cu zambet dulce si fin de copil”, „La multi ani, raza de soare”, „La multi ani, printesa mica si dulce!”, „La multi ani, ingeras!”. 

Muzica le-a unit destinele! Interpreta Ioana Capraru va organiza un concert jubiliar dedicat carierei sale muzicale, iar alaturi de ea va fi sotul sau, Vladimir Serbusca: „El a fost cel care m-a sustinut in toti acesti ani” - VIDEO

Daniela si sotul sau au decis pana intr-un final sa sarbatoareasca aceasta zi speciala pe 16 octombrie, acasa, alaturi de cei mai apropiati prieteni si alaturi de parinti. Cu aceasta ocazie si mama Danielei a venit la Cluj, pentru a o ajuta sa se pregateasca de sarbatoare, dar si pentru a fi alaturi de nepotica sa iubita. 

Leila avea o dispozitie minunata. Micuta dansa, zambea si batea din palme fericita. Se pare ca aceasta a simtit din plin ca e ziua ei de nastere. 

Au cantat, au impletit sarmale si si-au amintit de sarbatorile din copilarie! Interpretele Anisoara Dabija si Natalia Proca au dezvaluit care sunt secretele lor in pregatirea bucatelor traditionale - VIDEO

In cadrul petrecerii sale au fost si doi animatori, care s-au jucat cu copilasii care erau prezenti la sarbatoare, i-au distrat si nu i-au lasat sa se plictiseasca nici pentru o secunda. Acestia au avut parte de jocuri interactive, distractie cu baloanele de sapun, dansuri. 

Si cum fara tort? Micuta Leila a avut parte de un tort delicios, care a fost decorat cu cirese si o lumanare in forma de cifra doi. 

Frigidere pictate in centrul Chisinaului! Un magazin de electrocasnice din Moldova a venit cu o idee creativa de reciclare a tehnicii uzate. Vezi cat de frumos au fost desenate cateva frigidere colectate din intreaga tara - VIDEO

Se pare ca sarbatoarea a fost la nivel, iar oaspetii au plecat acasa cu zambetul pe buze si cu cateva amintiri frumoase. 

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si au o fiica, Leila. 

Au vizitat una dintre cele mai populare atractii turistice din Europa! Familia Melnic - vacanta de neuitat la Frankfurt - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie