19.09.2023
Fiica adoptiva a lui Nicole Kidman, schimbare impresionanta de look. Cum a pozat pe Instagram

Recent, fiica adoptiva a lui Nicole Kidman, Bella Kidman Cruise, a avut o aparitie rara pe contul de Instagram.

Artista, in varsta de 30 de ani, a postat o imagine cu ea in rochie alba, care ii pune in evidenta decolteu, dar si numeroasele tatuaje pe care le are.

Bella, care a fost adoptata de Nicole, si mai apoi de sotul acesteia de la acea vreme, Tom Cruise, a postat si un comentariu alaturi de poza ei: „Ce vara!”.

Colaborarea anului! Cleopatra Stratan va lansa o piesa impreuna cu Zdob si Zdub. Ce imagini au aparut pe social media - FOTO

Bella si fratele ei, Connor, nascut in 1995, au avut parte de o relatie incordata cu mama lor adoptiva, de-a lungul anilor. Cu toate acestea, Nicole Kidman (56 de ani) spera ca toti copiii ei sa fie prezenti atunci cand va primi premiul pentru intreaga cariera in cadrul ceremoniei Institutului American de Film.

Doina Danielean - mesaj emotionant pentru mamele de pe pagina sa de Instagram! „Atat de mult te atinge la inima, atat de sensibil si bine spus” - VIDEO

„Nicole stie ca Connor este extrem de loial tatalui sau si nu se asteapta sa vina, dar invitatia este pentru amandoi. Este un eveniment la care au dreptul sa participe alaturi de restul familiei lui Nicole”, a declarat o sursa apropiata actritei pentru New Idea. 

Articole din aceeasi categorie