19.09.2023
Colaborarea anului! Cleopatra Stratan va lansa o piesa impreuna cu Zdob si Zdub. Ce imagini au aparut pe social media - FOTO

Veste buna atat pentru fanii Cleopatrei Stratan, cat si pentru cei ai faimoasei trupe de la noi, Zdob si Zdub.

Se pare ca artistii pregatesc o piesa care fara indoiala va ajunge un adevarat hit.

Ieri au avut loc filmarile pentru videoclip, iar despre acest lucru a anunat Stratan prin intemediul unei fotografii postate pe contul ei oficial de Instagram.

Videoclipul a fost filmat la Orheiu Vechi, astfel, artistii au reusit sa surprinda imagini spectaculoase.

„New project soon”, in traducere din engleza: „In curand un proiect nou”, a mentionat Cleo in descrierea pozei care a ajuns virala pe online.

Alina Kabaeva traieste „in cel mai luxos triplex din lume”. Dezvaluiri despre iubita secreta a lui Vladimir Putin

Zdob si Zdub este o formatie de muzica rock din Republica Moldova. Infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, Zdob si Zdub combina mai multe stiluri muzicale. Zdob si Zdub a reprezentat de trei ori Republica Moldova la concursul muzical Eurovision. 

Alexandrina Sandu – performanta mondiala! La doar 14 ani a obtinut locul 2 la concursul Dance World Cup, devenind a doua cea mai buna dansatoare din lume - VIDEO

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Articole din aceeasi categorie