19.09.2023
Doina Danielean - mesaj emotionant pentru mamele de pe pagina sa de Instagram! „Atat de mult te atinge la inima, atat de sensibil si bine spus” - VIDEO

Bloggerita a venit cu un mesaj pentru toate mamele. Vezi in articolul de mai jos ce a dezvaluit Doina Danielean pe social media.

Pe pagina sa de Instagram, Doina a publicat o secventa video de la ultima sedinta foto de familie, care a fost facuta la un picnic organizat cu famiia.

„Draga mea femeie, mama. Sa stii ca e normal uneori sa obosesti, sa ai stari si mai grele pe suflet! Sa mai stii, faptul ca uneori te intrebi daca esti O MAMA BUNA, deja te face O MAMA PERFECTA! Te IMBRATISEZ. Cu drag, O Mama exact ca si tine!”, a scris bloggerita pe social media.

Tany Vander - la 20 de ani! Cum arata bloggerita, dar si cat de mult s-a schimbat de-a lungul timpului - FOTO

Internautii au fost foarte activi si a venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii a postarii: „Mesajul acestui video trebuie sa fie pus la Salvate pentru toate mamele”, „Un mesaj foarte frumos pentru noi toți, mulțumim!”, „Aici cuvintele sunt de prisos,dar totuși aș spune sunteți minunate!”, „Atat de mult te atinge la inima, atat de sensibil si bine spus”.

„Un fel de amenintare”! Patric Hanganu are parte de experiente neplacute la evenimente - VIDEO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova, are un fiu pe nume Daniel-Ionut de la prima casatorie. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 262 mii de urmaritori pe Instagram.

Isi sarbatoresc zilele de nastere la o diferenta de doar o zi! Cine dintre membrii familiei Carnat au avut parte de surprize si felicitari - FOTO

Articole din aceeasi categorie