22.05.2023
Fii stilata si poarta perle ca si Coco Chanel! Afla povestea Milei Jarcutchii si Victoriei Maxim care au descoperit bijuterii unice si rafinate: „O modalitate de a arata scump, care costa accesibil” - VIDEO

Fondatoarele Les Perles, Mila Jarcutchii si Victoria Maxim au fost invitate in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au povestit cum au descoperit perlele si cum le-au transformat in afacere.

„Sunt pietre care se pupa cu zodiile, noi nu credem in aceasta. Fiecare om are diverse stari pe parcursul vietii. Trebuie sa fie momentul cand tu pur intuitiv alegi piatra. Noi aratam ca perla poate sa fie foarte diferita si purtata la orice, indiferent de eveniment, varsta. Noi avem cliente incepand cu cinci ani.”,  a spus Mila Jarcutchii.

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o parodie care intr-un timp record a adunat peste 13 mii de aprecieri: „Asa is nuntile in Moldova” - VIDEO

Victoria a marturisit cum a inceput colaborarea ei cu Mila pentru Les Perles: „Ideea de afacere si tot ce inseamna pierle a pornit de la Mila, ea i-a indragostit pe toti si am inceput sa le purtam, apoi din pasiune s-a nascut afacere. Eu am venit cu aportul de structurizare. Mila a venit la mine cu oferta sa facem un parteneriat intr-un moment provocator, de aici a venit istoria de perla, care a crescut si s-a dezvoltat si in afara tarii.”

Les Perles isi dezvolta afacerea si in afara tarii: „De jumatate de an suntem si in Romania. Suntem la o etapa nu atat de avansata ca in Republica Moldova, facem pasi pentru dezvoltarea si internationalizarea afacerii.”

Mila a marturisit cum a indragit perlele si a decis sa le transforme in afacere: „Eu am fost in China in 2014 cand pentru prima data am descoperit Perla. Perlele sunt o modalitate de a arata scump, care costa accesibil. Noi deja am facut colectii periodice, care apar in fiecare an, acum pregatim colectia de vara.” 

Beyonce si Jay-Z au socat America! Cat au platit cei doi pentru o casa in Malibu - FOTO

„Avem o colectie care tin de misiunea pe care noi o transmitem si de valorile despre care noi vrem sa vorbim. Noi am avut doua colectii artistice, prima a fost „Eva” si acolo noi vorbim despre hedonism, intimitate si placerile vietii. A mai fost un proiect artistic in parteneriat, pentru noi este o istorie cum s-a nascut parteneriatul nostru si pe ce este fondat.”, a spus Victoria.

Sotia lui Patric Hanganu, o mamica stilata si sexy! Vezi cat costa look-ul acesteia - VIDEO

„Noi suntem unicul brand care producebijuterii din pierle naturale si oferim o varietate foarte mare si nivelul de calitate e foarte ridicat.”, a mai adaugat Mila. 

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie