21.05.2023
Beyonce si Jay-Z au socat America! Cat au platit cei doi pentru o casa in Malibu - FOTO

Beyonce si sotul ei, Jay-Z, au facut istorie pe piata imobiliara din California! Cei doi au cumparat un conac urias in Malibu, iar proprietatea i-a fortat sa scoata din buzunar „doar” 200 de milioane de dolari! Iar daca pretul vi se pare unul uluitor, ei bine, cei doi au resita sa mai negocieze, doarece fostul proprietat cerea initial aproape 300 de milioane!

Beyonce (41) a dominat lumea muzicii ani de zile, fiind una dintre cele mai apreciate cantarete de pe glob, iar sotul ei, Jay-Z (53), a avut si el parte de o cariera asemanatoare. Iar dupa ce ambii au spart recorduri muzicale cu hit-urile lor, acum au trecut la noi performante, in domeniul imobiliar. Recent, potrivit informatiilor oferite de catre Daily Mail, cuplul a facut cea mai scumpa achizitie imobiliara din istoria statului California!

Sotia lui Patric Hanganu, o mamica stilata si sexy! Vezi cat costa look-ul acesteia - VIDEO

Mai precis, cuplul a scos din buzunar fabuloasa suma de 200 de milioane de dolari pentru un conac luxos in Malibu, cu o vedere idilica a Oceanului Pacific. Proprietatea are un teren de aproximativ 3 hectare, iar intreaga strada unde se afla poarta porecla de „Sirul Miliardarilor”. Casa a fost proiectata de catre Tadao Ando, unul dintre cei mai apreciati arhitecti din Japonia. Iar pe langa vederea perfecta spre ocean, cuplul si copii lor au la dispozitie si o piscina chiar in curtea conacului, unde se pot relaxa.

A luat o decizie spontana si nu regreta! Tatiana Koberidze si-a procurat o noua jucarie pe roti: „Am facut-o la 30 de ani!” - VIDEO

Daca va ganditi cumva ca fostul proprietar a profitat de Beyonce si Jay-Z in privinta valorii proprietatii, ei bine, aflati ca faimosul cuplu a negociat la sange pretul conacului! Initial, acesta fusese scos la vanzare pentru un pret apropiat de 300 de milioane de dolari, ce ce l-ar fi facut, daca se vindea cu acea suma, cea mai scumpa proprietate din Statele Unite.

A cucerit Instagramul cu o multime de flori! Kathryn C: „Asa isi cere scuze sotul meu” - VIDEO

Insa, Beyonce si Jay-Z au reusit sa scada pretul la 200, suma ce tot va ramane in cartile de istorie imobiliara. Pentru ca nu doar aceasta achizitie este cea mai mare din istoria Californiei, dar este si a doua din intreaga tara. Singura proprietate al carei pret a depasit conacul lui Beyonce a fost o proprietate de 238 de milioane de dolari din New York, achizitionata de catre un om de afaceri.

Articole din aceeasi categorie