21.05.2023
Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o parodie care intr-un timp record a adunat peste 13 mii de aprecieri: „Asa is nuntile in Moldova” - VIDEO

Actorul Emilian Cretu a facut o parodie pe seama nuntilor moderne din Republica Moldova, a publicat-o pe Instagram si a adunat peste 13 mii de aprecieri si zeci de comentarii.

„Poftim la nunta”, a intitulat Emilian noua sa parodie, in care apare cu un bol cu stridii in mana.

Cel mai tare dans intre tata si fiica! Vezi ce a publicat Daniela Costetchi pe Instagram: „M-a emotionat pana la lacrimi...” - VIDEO

„Asa is nuntile in Moldova, acesta-i obicei lasat de la stramosi. Atunci cand faci nunta n-ai cum sa nu pui pe masa niste scoici, ca atunci cand a veni maca Galea sa manance o bucatica, sa-i cada dintele in scoica. Asa se face, asa-i obiceiul, asa-i traditia la noi, la moldoveni. Casa de piatra la miri si cantecul turnati vin si dati cu stridii.”, a spus actorul in video.

Internautii s-au intrecut la comentat: „Adevarat zici!”/„La nuta stridii in loc de sarmale si la inmormantare caracatita in loc de coliva”/„Si zic ca-i saracie in Moldova”, etc.

Au repetat aceeasi fotografie dupa 15 ani! Vezi cat de mult s-au schimbat sotii Maxian - FOTO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie