19.05.2023
Sotia lui Patric Hanganu, o mamica stilata si sexy! Vezi cat costa look-ul acesteia - VIDEO

Svetlana Nichitina, sotia interpretului Patric Hanganu, a publicat un video pe pagina sa de Instagram in care se plimba cu fiul sau, Patric Junior. 

Sotia lui Patric Hanganu a iesit la plimbare intr-o rochie alba, stil camasa si botine negre.

Andreea Bostanica - mesaj emotionant pentru mama sa: „Imi esti cea mai buna prietena” - FOTO

Svetlana si-a accesorizat tinuta cu o geanta, costul careea este de aproximativ 3.600 de dolari, 63946 de lei.

Fan curajos! Ce i s-a intamplat lui Carla's Dreams in timp ce canta la concert. Vezi cum a reactionat interpretul - VIDEO

De asemenea, caruciorul in care sotia lui Patric isi plimba copilul este de la Priam Jeremy Scott si costa 1.799 de dolari, aproximativ 32 de mii de lei.

Locuieste intre Chisinau si Bucuresti! Cu ce noutati isi surprinde fanii Katy Rain: „Acasa e acolo unde e fiul meu” - VIDEO

Internautii i-au scris mai multe mesaje de admiratie: „Ce frumos.”/„Super frumos, bravooo.”/„Frumoasa si stilata mamica!”, etc.

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea. Svetlana Nichitina este sotia interpretuui, iar impreuna au un baietel.

Articole din aceeasi categorie