26.05.2023
Fericire fara margini! „Mici progrese zilnice se aduna in rezultate mari!” Vezi cum arata Marcela Paladi la inaltimea de 170 cm - FOTO/VIDEO

Marcela, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident, produs pe Viaduct, a publicat fotografii la story pe Instagram, in care are cupe provizorii, care au ajutat-o sa ajunga la inaltimea de 170 cm, prin care se va invata sa mearga din nou.

„To look down, and to see you have legs... what a Bless”, in traducere din engleza „Sa te uiti in jos si sa vezi ca ai picioare... ce binecuvantare”, a scris Paladi in story pe Instagram.

Sora acesteia, Livia, este mereu alaturi de ea si a postat o poza cu Marcela de la inaltimea sa de 170 cm si a scris in descrierea pozei: „Nu pot sa va redau emotiile!!! Multumesc Doamne.” 

Livia a adaugat cateva poze cu Marcela cu un mesaj emotionant. „Mici progrese zilnice se aduna in rezultate mari! Sunt atat de mandra de Marcela incat nu imi incap in piele. Sunt mandra ca esti asa de bravo, sunt mandra ca imi esti sora. Te iubesc sufletelul meu frumos!”

Ele sunt gemenele care fac furori pe TikTok! Afla povestea moldovencelor Vlada si Andreea Sajin: „Pe langa faptul ca suntem video makeri, noi...” - VIDEO

Marcela a adaugat un video in care medicul ii pune cupele si ea le misca incet. 

Primavara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

Ella Chistol - dezvaluiri despre o relatie virtuala! „Atunci sufleteste am inteles ca sunt gata sa pun punct” - FOTO

Si un alt video in care se invata sa mearga si ii reuseste de minune. Marcela nu ezita sa zambeasca si sa radieze de fericire.

Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

Articole din aceeasi categorie