25.05.2023
Primavara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

Traiesc momente unice si se impart cu acestea in mediul online. Iata o lista de bloggerite gravide, care asteapta cu nerabdare sa-si tina copilasii in brate.

Marina Carnat 

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 210 mii de urmaritori. A anuntat ca este insarcinata pe Instagram, aceasta a publicat o poza in care apare alaturi de sotul ei, tinand in maini cateva balone cu cifra 9.

Marcela Paladi - video de peste jumatate de milion de vizualizari: „Cat de mult te poate schimba un an...” - VIDEO

Natalia Platon

Natalia Platon este un designer bine cunoscut in Republica Moldova, aceasta este foarte activa si pe Instagram, unde aproape 60 de mii de urmaritori. „SURPRIZA! O sa fiu mamica!”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram si a postat un videoclip cu burtica de graviduta chiar de 8 martie. 

Daniela Cheltuitor

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are peste 120 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021. In luna martie al anului 2022 bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva, iar de ziua sotului ei aceasta a anuntat ca este din nou insarcinata.

TOP 10! Vezi cele mai memorabile look-uri pe care le-a purtat de-a lungul anilor Naomi Campbell - FOTO

Ilinca Sturzescu

Ilinca Sturzescu, cunoscuta si ca Ilinca Kotya este un model in varsta de 25 de ani din Republica Moldova. Pe langa modeling, aceasta mai este activa si pe Instagram, acolo unde este urmarita de peste 60 de mii de internauti. Aceasta a facut anuntul ca este insarcinata, atunci cand a postat cateva fotografii din cadrul unei sedinte foto, organizata cu ocazia perioadei frumoase prin care trece acum.

Ana Badaneu

Miss Moldova 2017, Ana Badaneu, a recunoscut pe retelele de socializare ca este in asteptarea celui de-al doilea copil.

A slabit cu 8 kilograme in mai putin de o luna! Vezi cum ii reuseste Serafimei Moraru sa tina regim in cadrul proiectului iSanatate: „Eu ma vad in oglinda si inteleg ca se poate mai bine” - VIDEO

Tany Vander 

Tany Vander este bloggerita cu 221 de mii de urmaritori si este casatorita cu omul de afaceri Vasile Lungo cu care are un baietel Adam. Anuntul a fost facut de bloggerita pe contul sau de Instagram. Aceasta a publicat mai multe fotografii cu burtica de gravida, care era vizibila in tinuta aleasa de interpreta.

Articole din aceeasi categorie