25.05.2023
Ele sunt gemenele care fac furori pe TikTok! Afla povestea moldovencelor Vlada si Andreea Sajin: „Pe langa faptul ca suntem video makeri, noi...” - VIDEO

Sunt surori gemene si se inteleg atat de bine incat nu impart doar aceeasi camera, dar si aceeasi pagina de TikTok si Instagram. Andreea si Vlada au vedenit virale pe retele dupa ce au publicat primul lor video din Elvetia si au adunat un milion de vizualizari. Cum au ajuns la acest succes si care sunt planurile de viitor, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Noi suntem fetele gemene Vlada si Andreea., a mentionat Andeea, iar Vlada a continuat: ,,Studente la ASEM. Marketing si Logistica”.

„Pe langa faptul ca suntem video makeri, noi mai predam si engeleza. Noi ajutam companiile sa cresca in baza video-urilor pe care noi le cream.”, au povestit surorile.

Top 5 cupluri din Moldova, care sunt parinti de gemeni! „Ei sunt prietenii mei cu care pot vorbi la orice subiect” - FOTO

Andreea si Vlada au inceput sa fie cunoscute atunci cand au inceput sa filmeze video pe TikTok si desi nu au luat totul in serios, nu s-au asteptat la un asa succes. „In timp ce eram in Elvetia am inceput sa filmam cateva video-uri si au intrat asa de bine si de atunci chiar am inceput a continua. Cu Instagram-ul noi am avut un impuns. Cineva ne spunea ca suntem gemene si ar trebui sa incepem.”, au recunoscut surorile.

Cele doua vin dintr-o familie frumoasa si mereu au avut libertatea sa faca tot ce isi doresc. „La noi mama niciodata nu ne-a interzis nimic. Sa nu ne ducem, sa nu facem aia. Sunt unii parinti care nu ar fi acceptat plecarea noastra in Italia.”, a spus Vlada Sajin.

Energia lor debordanta se simte inca din copilarie. „Noi am avut o copilarie foarte vesela. In mare parte o petreceam la bunici, la Nistru...”, a mentionat Andreea Sajin.

Cristina Miron spune lucrurilor pe nume! Afla ce crede bloggerita despre prietenia dintre doua femei, dar si ce ar face cu un milion de euro - VIDEO

Acum sunt de nedespartit, dar in curand gemenele se vor vedea tot mai rar. „Dupa ce terminam universitatea cred ca ne vom desparti, din pacate sau din fericire. Uneori in viata drumurile nu mereu coincid. Scopul meu dupa universitate este sa plec in Anglia.”, a spus Vlada Sajin.

Articole din aceeasi categorie