26.05.2023
Ella Chistol - dezvaluiri despre o relatie virtuala! „Atunci sufleteste am inteles ca sunt gata sa pun punct” - FOTO

Ella Chistol a fost foarte sincera cu urmaritorii sai si a postat pe pagina sa de Instagram cateva poze, dar si a facut cateva dezvaluiri.

Ella Chistol a devenit tot mai sincera cu fanii sai de pe Instagram, aceasta a dezvaluit:„Aici am decis sa-l aduc de la Piter acasa.”

Bloggerita a mai povestit si despre cum nu isi mai dorea ca sotul ei sa plece.„Credeam ca mai mult nu pleaca dupa asta, era Octombrie. Ne-am inteles atunci ca gata, facem ceva acasa. Dar el a plecat in mai iarasi si am zis ca am obosit sa lupt si nu mai pot trai in familie virtuala.”

Ele sunt gemenele care fac furori pe TikTok! Afla povestea moldovencelor Vlada si Andreea Sajin: „Pe langa faptul ca suntem video makeri, noi...” - VIDEO

Ella a impartasit cu urmaritorii sai ca avea o familie virtuala si asta a fost foarte greu pentru ea. „Am inteles ca fericirea mea e atat de virtuala. Ca familia mea sunt doar eu si fetele mele si atunci sufleteste am inteles ca sunt gata sa pun punct.”

Primavara aceea a ramas in memoria bloggeritei, aceasta a dezvaluit: „A fost o primavara plina de lacrimi, nod in gat si o vara plina de acceptare a situatiei.”

”Draga mea Regina, te iubesc infinit.” Beyonce, mesaj ravasitor pentru Tina Turner

Dupa care sotul ei a decis sa vina acasa, chiar de ziua unei fetite, imbracat in hainele lui OLAF si atunci s-a schimbat totul. „Si apoi OLAF ceva a inteles.”

Ella si-a ajutat sotul pentru a merge inainte si nu au renuntat unul la altul, iar acum au ajuns la concluzia ca au facut cea mai buna alegere. „I-am zis ca nu v-a fi usor nici acasa, dar eu o sa-l sustin. Femeile au mai multa empatie decat barbatii, ele mult inteleg si simt si o sa facem ceva impreuna. In Rusia daca ma duceam la el, eu acolo nu ma regaseam. Las aici, casa, fetele aranjate, eu cu job si ma duc unde? Dar cu situatia actuala din Rusia inteleg ca decizia a fost buna. De distrus e usor, mai greu de pastrat ceva.”

Aceasta a concluzionat, spunand: „Dar... daca nu eram eu atat de puternica, nu ma regaseam, descopeream. Probabil nu-mi stiam valoarea asteptam sa faca el ceva si eu sa depind de el.”

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul on-line ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 150 mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Cristina Miron spune lucrurilor pe nume! Afla ce crede bloggerita despre prietenia dintre doua femei, dar si ce ar face cu un milion de euro - VIDEO

Articole din aceeasi categorie