04.02.2022
Fata cu sindrom Down care a devenit model: „Medicii nu-i dadeau nicio sansa in viata, acum lumea e la picioarele ei” - FOTO

Nascuta cu sindrom Down, o adolescenta a devenit model de succes si are un iubit. Cu 15 ani in urma, parea ca are soarta pecetluita.

Daca s-ar fi luat dupa doctori, Renee, o femeie acum in varsta de 40 de ani, i-ar fi retezat orice sansa fiicei sale. Cand fetita a venit pe lume, medicii i-au spus femeii ca micuta are sindrom Down si i-au recomandat sa o lase la un centru de ingrijire sau s-o dea spre adoptie pentru ca va fi nevoita sa poarte scutece cand va fi adult - erau convinsi ca fetita nu se putea descurca pe cont propriu cand va deveni adult.

Astazi, Kennedy Garcia le-a intrecut toate asteptarile. Adolescenta in varsta de 15 ani a semnat un contract cu o agentie de modele, lucreaza in New York si Los Angeles si a avut prezentari pentru American Girl, Justice Clothing si Disney, scrie Daily Mail.

Ziua in care totul s-a schimbat

Renee a povestit pentru Metro ca dupa ce cadrele medicale i-au dat sfatul socant de a renunta la copilul ei, a doua zi s-a intamplat ceva care a schimbat tot: o femeie a vazut-o pe Kennedy si a spus ca e frumoasa si ca si ea are o fetita de 16 ani cu sindrom Down.

Ce cadou impresionant a primit Adelina Pestritu de la sotul ei, cu ocazia implinirii a 35 de ani - FOTO

Dar provocarile nu s-au oprit aici. Kennedy a avut leucemie si s-a vindecat, apoi a suportat o operatie dificila pentru refacerea unui nerv spinal care i-ar fi putut provoca paralizia. Sase luni a stat cu o casca din metal pe cap si isi petrecea timpul urmarind clipuri cu dans, chiar si cand era imobilizata. Ii placea dansul, simtea ca danseaza doar uitandu-se la imaginile acelea.

Cu o putere pe care putini oameni o au, Kennedy s-a facut bine si a inceput sa danseze. „Era in elementul ei si de atunci nu ne-am mai uitat inapoi.”, a povestit mama sa.

Atrasa de modelling si actorie, fata si-a dezvoltat aptitudinile si a semnat un contract cu agentia KMR Diversity and Dream Talent Management. Astazi da probe la New York si Los Angeles si a aparut recent intr-o reclama pentru recensamantul populatiei din SUA.

Angelina Jolie nu mai este muza lui! The Weeknd are o aventura cu prietena fostei sale iubite, Bella Hadid - FOTO

A prezentat pentru brandurile Zulily si Aetna si a aparut in emisiunea „This is Us”.

Kennedy nu se descurca excelent doar pe plan profesional: este foarte apropiata de fratii ei, Kassidy (20 de ani), Kameron (18 ani) si Keegan (12 ani) si are o gramada de prieteni.

„Ne-a adus multa bucurie si portii de ras in vietile noastre si a devenit o tanara minunata si amuzanta, lumea e la picioarele ei.", a spus mama ei.

Iubitul cu sindrom Down si priceput la „texte de agatat“

Contrazicand total asteptarile medicilor, Kennedy are si un iubit, pe care l-a cunoscut la 12 ani. Si el are sindrom Down. Matthew, in varsta de 19 ani e foarte descurcaret si a stiut cum „sa o agate” pe Kennedy cu un text inteligent: „S-a dus direct la ea, i-a dat telefonul lui si i-a spus: <<Cred ca mi s-a stricat mobilul, fiindca nu am numarul tau>>.”

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Articole din aceeasi categorie